Nem kockázatos? Mi van ha lopott?
Ő lenne az mondjuk azon is gondolkodtam hogy tényleg talált de egy ilyen kutya nem két forint
Szia!
előzőnek: a húgom is befogadott kutyát nevel. Az állatorvos a fogai alapján egy sacc/kb születési dátumot beírt az oltási könyvébe. Lehet, hogy ez is olyan dátum.
Kérdezőnek: szerintem nem lopott, lehet tényleg találták. Ha meg van benne valamilyen azonosító, akkor meglenne a gazdája szerintem.
Cseppet sem kizárt, hogy talált kutyus. Én is találtam már elég sok (30+) kutyát, akiket új vagy régi gazdihoz juttattam. Ha hirdetést tettem fel, kötelezően meg kellett adni a pontos születési dátumot napra pontosan, így lehet hogy ezen az oldalon is kötelező volt.
De persze az is előfordulhat, hogy megunták a kedvencüket. Ha nem írták volna bele, hogy utcáról befogott, akkor jogosan kérdezné a gazdijelölt, hogy miért akarnak tőle megválni. Így viszont rá lehet vágni, hogy azért nem tartják meg, mert pl. van egy másik kutyájuk, aki bántja őt. Ennyi. De ez nem száz százalék, hogy itt is ez a helyzet, csupán felvázoltam, hogy ilyen is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!