Melyik kutya nem szimpatikus? Melyiket tartjátok csúnyának?
Utolsó, kérlek, én nem azt írtam, hogy a német juhász csúnya! Külsőre nekem a bulldogok nem tetszenek, ezt írtam.
A német juhász nagyon szép, de én nem tartanék, ugyanis idáig csak rossz tapasztalataim voltak vele. De soha nem mondom, hogy soha...
tegnap 17:30
Nekem voltak nagytestű kutyáim, most yorkim van. És most lehet, hogy le leszek hurrogva, de ha 10-ből 8 idegbeteg, akkor nekem nagyon nagy szerencsém van, ugyanis ő az eddigi legkiegyensúlyozottabb kutyám.
Pedig nagyon sok munkám volt mindegyik kutyában.
15:31 vagyok, csakkitti azért mert te lusta vagy és/vagy nincs hozzájuk tehetséged, nem az "okostojásokat" kell lenézni.
Amúgy most eszembe jutott hogy egy kutyát mégis "utálok", a border colliet, nem is szép, és irritál ahogy a borderesek gondolkodnak, meg olyan idegbeteg kinézete van ahogy lapul és les, nem ugat és annyi esze sincs hogy elfogadja, nem lehet mindig dolgozni, inkább beledöglik, de akkor is... De ez is inkább az emberek hibája. Ez mentalitás jellemző kicsit a német juhászosokra is. A többi kutya csak nem szép, de velük jól elvagyok ha másé.
Nekem minden kutya szép, és mindegyiket szeretem.
Viszont nem tartanék olyat, amihez erős kéz kell, és makacs természetű. Például egy komondort soha nem tudnék felnevelni úgy, hogy tényleg normális kutya legyen belőle, mert szeretem kicsit elkényeztetni a kutyákat. Terrier keverékem van, nincs baj vele, jól megvagyunk. Viszont ha a komondort is így nevelném, előbb utóbb megkapna valószínűleg. Plusz elég furán nézne ki egy komondor az ágyamban:DDD
Tudom, hogy van más erős kezű/makacs fajta is, de a komondor jut mindig eszembe. Pedig gyönyörűek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!