Melyik kutya nem szimpatikus? Melyiket tartjátok csúnyának?
Szellő lány: Ha nem túl indiszkrét a kérdés, akkor kifejtenéd bővebben miért nem tartanál német juhászt?
Többieknek köszönöm a válaszokat!
ma 14:01
Nem vagyok rasszista, csak tudom, hogy az emberek többsége nagyon kedveli ezt a fajtát. Nekem viszont szinte csak negatív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban.
Nekem bulldogom van, és én a lógópofákat szeretem. Kövezzetek meg, de én meg okostojásokat nem tartanék :)
Német Juhászt, Belga Juhászt, Bordert, Labradort stb. Nem bírom, hogy jön, és bemondja a másodfokú egyenlet megoldó képletét, szabadidejében meg Sudokuzik :)))
Egyébként szépek, és szeretem őket, ha nem nekem kell lekötni az agyukat, mert másnál laknak.
Aranyosnak meg minden kutya aranyos, sose láttam még olyat amelyik kifejezetten csúnya lett volna.
Idáig 4 kutyatámadást láttam, abból 3x német juhász támadott meg kistestű kutyát.
És van egy ismerősöm rendőr kutyák képzésével foglalkozik. Azt mondta azon ritka fajta, amelyik könnyen uszítható emberre.
Azt is tudom, hogy egy jól nevelt német juhász milyen édes pofa tud lenni, de én nem tartanék.
de Szellő lány ezekért ne a kutya fajtáját hibáztasd hanem a gazdáját. Szerinted Amerikában mért a golden retrieverek harapnak a legtöbbet? mert abból van a legtöbb! Csak sok felelőtlen nem tudja hogy kell bánni vele! Lehet más gazdánál az 4 látott eseted se harapott volna! Nekem csau-csaum van és a faluban vele is volt diszkrimináció még az első állatorvosunk is szadulta, mert egy harapós fajta. Most meg lehet nézni: 2 éves gyerek viszi sétálni (persze mi is ott vagyunk) és követi a kislányt! Nem húz és semmi rossz mozdulata nem volt még gyerek felé! És amíg nem látják el sem akarják hinni! Általában a gazda okozza a problémát nem 1 adott fajta!
Ja és a kérdésre válaszolva: én a vizslákat nem szeretem mert nincs saját véleményük. A gazdának mindent megtesznek.(de ez csak saját vélemény, senki ne kövezzen meg érte)
Yorkshire terrier, palotakutya, csivava. Sosem tartanék, egyszerűen nem szimpatikusak.
Amelyikeket meg csúnyának tartom, az az angol bulldog és a francia bulldog. De velük nincs különösebb bajom, csak nem tetszenek.
Szellő lány!
Csak mondom, hogy 10ből 8 yorki idegbeteg és nem normális. Úgyhogy nem csak a németjuhászokkal van gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!