Melyik kutya nem szimpatikus? Melyiket tartjátok csúnyának?
Figyelt kérdés
Úgy értem melyik az amit sose tartanál mert szerinted nem szép vagy egyéb okok miatt.2010. aug. 19. 13:49
1/27 anonim válasza:
Én mindegyik kutyát szeretem egyikre se mondom h ronda de rottweiler nem kéne
2/27 anonim válasza:
A szobakutyák, had ne mondjak példát. Nekem a kutya a foxinál kezdődik, nem szeretem a kisebb kutyákat. Persze, aranyosak, de annyira nem szeretem őket.
4/27 anonim válasza:
az összes kutya aranyos mindegyik máshogy
6/27 anonim válasza:
Német juhászt nem tartanék. És bulldogokat.
A bulldogok nekem nem tetszenek, a német juhász pedig...maradjunk annyiban, hogy egyéb okok:)
7/27 anonim válasza:
szerintem mindegyik kutya szép...még ha a maga módján is...de akkor is !
Hogy melyiket nem tartanám ? szívem szerint mindegyiket ! szóval ilyen nincs
8/27 anonim válasza:
"a német juhász pedig...maradjunk annyiban, hogy egyéb okok:"
Figyeled a kis rasszistát??
9/27 anonim válasza:
bulldog, csivava(abból a rövid szőrű :S) "dog félék, bull félék" shar pei vagy mi és még sorolhatnám.. amúgy azoktól kiráz a hideg amik nyáladzanak és lógó pofájuk van (na most biztos azt fogjátok gondolni h nekem semmi sem jóXD nyugodtan, de amúgy a többit szeretem:)
10/27 anonim válasza:
szerintem nincs olyan h rusnya , csúnya kutya legalább is számomra én (szerencsére) minden kutyában meglátom a szépet
persze nem minden fajtát tartanék mert nem azok az elvárásaim amit ő nyújthat és lehet nem tudnám biztosítani számára a megfelelő körülményt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!