Egyes kutyások miért gondolják úgy, hogy a többi kutya az ő kutyájuk szórakoztatására sétál?
Odaengedik mindenkihez, megzavarják a tanuló kutyákat, nem hívják vissza akkor sem, ha a másik kutya morog, nem szólnak rá a sajátjukra, ha az megugat egy másik kutyát, nincsenek tekintettel a végtagsérült kutyákra... stb.
Ha szólunk nekik, akkor meg ők vannak megsértődve és mi vagyunk a bunkók.
Ez engem is hihetetlenül irritál. Akitám van, akit szocializáltam és normálisan neveltem, csak hát egy több ezer éves fajtából a genetikát - miszerint hajlamos az azonos nemű fajtársakkal szembeni agresszióra - szeretkével sajnos nem lehet kinevelni, bármilyen hihetetlen is.
Egyébként akik szerint normális az, hogy egy idegen kutyát odaengednek "köszönni", azaz hagyják belemászni a másik kutya képébe, és ha egy kutya nem tűri ezt, akkor szocializálatlan dög, azok mit szólnának ahhoz, ha egy teljesen random idegen elkezdené ölelgetni őket? Lehet én vagyok az antiszociális, de minimum ellökném magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!