Egyes kutyások miért gondolják úgy, hogy a többi kutya az ő kutyájuk szórakoztatására sétál?
Odaengedik mindenkihez, megzavarják a tanuló kutyákat, nem hívják vissza akkor sem, ha a másik kutya morog, nem szólnak rá a sajátjukra, ha az megugat egy másik kutyát, nincsenek tekintettel a végtagsérült kutyákra... stb.
Ha szólunk nekik, akkor meg ők vannak megsértődve és mi vagyunk a bunkók.
Megvannak a kutyámnak a kutyahaverjai, de nem haverkodik minden kutyával.
Mentett kutya, így is rengeteget javult, és ez sok munka, de például utálja, ha egy másik kutya lerohanja, ami talán érthető.
Rettenetesen utálom a típust.
Nem érdekel ha játszanának. Nem ezért sétálok vele. Főleg h mindig futtató előtt/után találnak be az ilyenek. Amikor telefonálok. Igen, én haza sétánál beszélek a szüleimmel.
Sok ilyen idegesítő gazdával találkozok. Leszarnak mindent. 5 percre vannak a futitól de az én pórázas kutyámmal akarnak játszani. Miközben én telefonálok. Hát takarodjanak.
Tegnap is elmentem egy kutyás mellett összeszagoltak, megyek tovább. Erre a barom elkezd követni hogy összeérjenek a kutyák.
Másik "jaj de jó játszik egy kicsit" (én 1 órás futtatózás után) említem neki h erre van egy futi jó közösséggel. "Hát az messze van". 10 perc.
Nagyon feltudom húzni az agyam az ilyeneken. Jönnek itt nekem a játékkal mikor minden nap viszem a sajatom futtatóba. Azon kívül pórázon séta közben ne zavarjon senki a "magányos kutyájával" mert lusta bandázni vinni.
:))) HAHAHA
A kutyam ha setal, azt csinal amit akar. Ez a seta lenyege, hogy kiereszteheti a gozt. :))) Ha valaki egyeni oktatasokat akar, vagy szociopata es nem kivanja a tarsasagot ... semmi baj ... de ne jojjon kozossegbe!!! Ha bejon a kozosbe, akkor viszont ne csodalkozzon ha egy masik kutya odaszalad.
Szoval haver ... menj egyeniskedni valahova kulon ... ha bejossz a kozosbe, akkor oda fognak menni mas kutyak :)))
24-es
Baratilag mondom: egy dominansabb kutyafajta nem jatszani megy oda, hanem lecsekkolja a dolgokat mert ez van a vereben.
Pl. amerre mi setalunk ... a kutyam azt hiszi ove az egesz terulet. Ha jon egy kutya, illik odajonni koszonni ... vagy a kutyam megy oda. Ha a kutyam odamegy csak ellenorzi a dolgokat ... ha az idegen kutya helytelenul viselkedik, abbol vinnyogas lesz!!!
Erre azert figyelj ... vannak ilyen, meg vannak olyan vermersekletu es identitasu kutyak. Kutyakat nem redekli, hogy neked milyen a felfogasod. Ha a termeszet szabalyai szerint hibazol ... ra fogsz baszni! Ez az elet rendje es nem en vagyok nagyszaju. Csak figyelmeztettelek.
Hagyd, a 27-es nem normális, minden kérdés alá odaböfög valami marhaságot ékezetek nélkül és büszke arra, hogy baromi neveletlen a kutyája. Múltkor azzal büszkélkedett, hogy a vendégeket sem engedi be a kertbe. :D
Jha meg azzal is dicsekedett, hogy nem is baj mert utálja a vendégeket, most meg álszenteskedik a közösséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!