Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egyes kutyások miért gondolják...

Egyes kutyások miért gondolják úgy, hogy a többi kutya az ő kutyájuk szórakoztatására sétál?

Figyelt kérdés

Odaengedik mindenkihez, megzavarják a tanuló kutyákat, nem hívják vissza akkor sem, ha a másik kutya morog, nem szólnak rá a sajátjukra, ha az megugat egy másik kutyát, nincsenek tekintettel a végtagsérült kutyákra... stb.

Ha szólunk nekik, akkor meg ők vannak megsértődve és mi vagyunk a bunkók.

2021. márc. 18. 08:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
22%
Szocializald inkabb a kutyad,mint a tobbi normalis ember. Az meg arrol szol,h engeded baratkozni....
2021. márc. 18. 15:42
 22/31 A kérdező kommentje:

Megvannak a kutyámnak a kutyahaverjai, de nem haverkodik minden kutyával.

Mentett kutya, így is rengeteget javult, és ez sok munka, de például utálja, ha egy másik kutya lerohanja, ami talán érthető.

2021. márc. 18. 16:52
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Rettenetesen utálom a típust.

Nem érdekel ha játszanának. Nem ezért sétálok vele. Főleg h mindig futtató előtt/után találnak be az ilyenek. Amikor telefonálok. Igen, én haza sétánál beszélek a szüleimmel.

Sok ilyen idegesítő gazdával találkozok. Leszarnak mindent. 5 percre vannak a futitól de az én pórázas kutyámmal akarnak játszani. Miközben én telefonálok. Hát takarodjanak.

Tegnap is elmentem egy kutyás mellett összeszagoltak, megyek tovább. Erre a barom elkezd követni hogy összeérjenek a kutyák.

Másik "jaj de jó játszik egy kicsit" (én 1 órás futtatózás után) említem neki h erre van egy futi jó közösséggel. "Hát az messze van". 10 perc.

Nagyon feltudom húzni az agyam az ilyeneken. Jönnek itt nekem a játékkal mikor minden nap viszem a sajatom futtatóba. Azon kívül pórázon séta közben ne zavarjon senki a "magányos kutyájával" mert lusta bandázni vinni.

2021. márc. 18. 17:00
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért hiszi mindenki, hogy minden kutya játszani akar a többivel? Enyém 2 régi barátja kivételével senkivel nem játszik. Pedig fiatal. Jól szocializált, semleges vagy barátságos, de nem fogok megállni, hogy Fifike játszon vele (ami inkább abból áll, hogy zizeg az enyém körül), mert leszarja. Majd a barátaival játszik, ha akar. Szóval hiába hozzák oda, hogy "Fifike játszani akar", enyémet pont nem érdekli, nem fogok megállni.
2021. márc. 18. 17:16
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

:))) HAHAHA

A kutyam ha setal, azt csinal amit akar. Ez a seta lenyege, hogy kiereszteheti a gozt. :))) Ha valaki egyeni oktatasokat akar, vagy szociopata es nem kivanja a tarsasagot ... semmi baj ... de ne jojjon kozossegbe!!! Ha bejon a kozosbe, akkor viszont ne csodalkozzon ha egy masik kutya odaszalad.

Szoval haver ... menj egyeniskedni valahova kulon ... ha bejossz a kozosbe, akkor oda fognak menni mas kutyak :)))

2021. márc. 18. 19:22
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem kutyafuttatóról van szó.
2021. márc. 18. 19:24
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

24-es

Baratilag mondom: egy dominansabb kutyafajta nem jatszani megy oda, hanem lecsekkolja a dolgokat mert ez van a vereben.

Pl. amerre mi setalunk ... a kutyam azt hiszi ove az egesz terulet. Ha jon egy kutya, illik odajonni koszonni ... vagy a kutyam megy oda. Ha a kutyam odamegy csak ellenorzi a dolgokat ... ha az idegen kutya helytelenul viselkedik, abbol vinnyogas lesz!!!

Erre azert figyelj ... vannak ilyen, meg vannak olyan vermersekletu es identitasu kutyak. Kutyakat nem redekli, hogy neked milyen a felfogasod. Ha a termeszet szabalyai szerint hibazol ... ra fogsz baszni! Ez az elet rendje es nem en vagyok nagyszaju. Csak figyelmeztettelek.

2021. márc. 18. 19:31
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#27 na neked sem adnék kutyát, még kaktuszt sem. Az isten mentsen meg az ilyen barmoktól mint te. Remélem egyszer feljelentenek és el leszel tiltva az állattartástól mert nem tudod kordában tartani a dögödet.
2021. márc. 18. 19:36
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
27es komoly gondok vannak, ha a kutyád az hiszi övé a terület... biztos nagykutyád van, tipikus "nagyobb kutya baszik" mentalitás
2021. márc. 18. 19:38
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, a 27-es nem normális, minden kérdés alá odaböfög valami marhaságot ékezetek nélkül és büszke arra, hogy baromi neveletlen a kutyája. Múltkor azzal büszkélkedett, hogy a vendégeket sem engedi be a kertbe. :D

Jha meg azzal is dicsekedett, hogy nem is baj mert utálja a vendégeket, most meg álszenteskedik a közösséggel.

2021. márc. 18. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!