A kutyapelenkának van gyakorlati haszna?
Ugye elvileg káros, ha egy kutyát, a szobatisztaságra neveléskor kutyapelenkára szoktatsz, mivel ezzel csak azt tanulja meg, hogy szabad bent üríteni, és a kutya nem tud különbséget tenni a pelenkára és a parkettára ürítés között.
Ez esetben van bármi valódi értelme ezeknek a leteríthető kutyapelenkáknak? Akár a szobatisztaságra neveléskor, akár más helyzetben. (Én pl. egyedül hordozóba, esetleg szobakennelbe tudom elképzelni, de nem véletlenszerűen leterítve a nappali padlójára.)
Ti szoktátok használni valamire?
Csak mondjuk örülnék valami magyarázatnak a lepontozóktól, akkor is, ha csak az, hogy szeretne előrébb kerülni a ranglistán. :-D
Én nem fogok változtatni azon, hogy használom és hogy mire, mert a kutyám tökéletesen szobatiszta normális esetben, de baleset velünk is előfordul. Valószínűleg kidobták, fél az autóban utazástól, hiába kap olyankor nyugibogyót, amikor nagyobb utazás van, akkor is minimum folyik a nyála, tömegközlekedésen ilyen gond nincs.
Hogy lenne mar az baj, hogy mentett a kutyaja?
En nem pontoztam, alapbol hulyeseg szerintem ez a rendszer, de inkabb az lehet a baj, hogy az elso valaszolo leterit majd mindent pelenkaval, de aztan le akarja szidni a kutyat, ha odapiszkit.
Ugyanugy azt fogja megszokni, mivel balesetek pedig lesznek, hogy a pelenkas reszre mehet :D
A szidasnak pedig utolag nincs ertelme, csak akkor van, ha akcio kozben kapod el, kulonben nem fogja erteni!
16, mondjuk ezt én sem értem hogy hogy akarod kivitelezni anélkül hogy összezavarnád. Ha leteszed a pelenkát és pont rácsinál, nem oda ahol nincs pelenka, akkor leszidod? Akkor többé nem fog a pelenkára menni, legközelebb oda megy ahol nincs pelenka. De ugye oda meg nem szabad, mert akkor a padló bánja. Vagy a szőnyeg, vagy az ágy... A kiskutyák mindenhová képesek odapiszkítani.
Ha pedig 0-24-ben elzárod és csak egy pici elkerített területen létezhet az nettó kínzás.
Viszont arra még mindig kíváncsi lennék hogy melyik felnőtt-alátét olcsóbb a kutyapelenkáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!