Akinek szobakutyája van mindenki kiviszi reggel? Van olyan akk kutyapelenkára szoktatta reggel és csak este viszi ki?
Csak remélni szeretném, hogy nincs ilyen.
Természetesen kivisszük - az öltözködés után ez az első. Még reggeli előtt van egy kiadós séta.
"Nagyon korán megyek otthonról... nem kioktatást kértem."
Ja, szóval "buksisimit" vársz - azt hiába.
Vagy felkelsz min. 20 perccel korábban, vagy nem vállalsz kutyát.
Amúgy nem értem, mi olyan nagy dolog egy eü sétában. Ha rendszeresen "nagyon korán kelsz", az úgyis elég szívás, akkor már az a -20 perc nem számít.
Ha ennyit sem vagy képes megtenni a kutyádért, inkább válassz másik állatfajt. A macskát pl. sokkal könnyebben lehet lakásban tartani. De pl. egy vadászgörény is nagyszerű társ tud lenni. Mondjuk ezekkel is foglalkozni kell, nem is keveset, de elvannak a lakásban.
Sose szoktatnám bentre. Amikor próbálkoztam amíg nem volt szobatiszta, hogy akkor erre mehet, mindent lepisilt.
Azóta megszoktam, hogy 4-6 körül külön felkelet, leviszem 5 percre és vissza alszok amíg lehet. Nem kell mindig sokat sétálgatni vele. A többi meg csak lustaság és kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!