Melyik menhelyről fogadtatok örökbe 1 vagy több kutyát?
Figyelt kérdés
Ti melyik menhelyről fogadtatok örökbe 1 vagy több kutyát,miért azt a menhelyet választottátok?2021. febr. 28. 22:00
1/14 anonim válasza:
Herosz állatotthon, közel volt és barátságosak voltak nem támasztottak irreális elvárásokat mint a Noé. Segítettek kiválasztani melyik kutya passzolna a legjobban hozzám
2/14 anonim válasza:
A Border Collie fajtamentéstől van a kutyám. Ott találtam meg a megfelelőt, illetve amikor találkoztam a kutyával, elköszönéskor már megindult utánam, szóval igazából ő választott ki engem. 2 éve jól megvagyunk.
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Csömöri allatmehely egy gyönyörű staffordshire terirrt.
7/14 anonim válasza:
Zöldmenedék, agár keveréket. Mert közel van hozzánk és mert ismerősünk ott dolgozik
8/14 anonim válasza:
Alex Állatvédő Egyesület, azért mert ismerem őket, kedvesek, szívüket lelküket kiteszik. Jó helyre adják csak a kutyákat, de nem b#szogatnak feleslegesen.
9/14 anonim válasza:
Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány. Elképesztő munkát végeznek, menhely nélkül dolgoznak, ideiglenes befogadókkal. Vég nélkül mentik a kutyákat macskákat Heves megyében, én úgy gondolom, minden segítséget megérdemelnek.
10/14 anonim válasza:
Élettér Állatmenhely - Nagykanizsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!