Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweilerek etetését beállíta...

Rottweilerek etetését beállítani a legköltséghatékonyabban, de jól?

Figyelt kérdés

hallottam a barf etetésről hogy tud nagyon olcsó de nagyon drága is lenni, de egyáltalán nem ismerem... a környéken nincsen barf bolt

de lehet hogy tudok szerezni nagy mennyiségben kacsát olcsón állati etetésre, abból jó lehet valami?

tescóban ki lehet fogni csirke farhátat 200 ft körül

rizs szintén 200 ft

zöldségnek talán 600 ft a kg ára

van almám is

van 1 kölyök roti is, 2 nagy, terület őrzésre, ÖV-re használom őket.

ami nekem tetszik ezzel a farháttal kapcsolatban hogy 200 ft, tápoknál meg a full legalja szója kutyatáp is 600 ft+ a kg-os ára

kutyakonzerv 300 ft 1 kg, az még elfogadható áron van, de azzal sem etethetem őket, csak keveset, mert megy tőle a hasuk.

egyébként ez milyen táp szerintetek? bár ezek is kicsit drágák, tekintve hogy elég sokat esznek, gondolom napi 1 kg / kutya

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 13. 11:33
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

tesco

200 környékén van a farhát, akciósan az alatt

300 körül van a csirkecomb, rosszabb napokon az felett, időnként akciósan az alatt is

2021. febr. 16. 14:54
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
30-as vagyok, kezdetnek tökéletes (igaz a comb- és szárnycsont csöves csont és azt nem igazán szabadna adni elvileg,de vidéken meg hány kutya nevelkedik azon, ráadásul sülve-főve, ahogy még keményebb szilánkra törik, csak tudd, hogy ez elvileg egy veszélyforrás). Még a mellcsont beszerzését tudom javasolni! Aztán nyitott szemmel jársz a világban, nézed a lehetőségeket, könnyen lepaktálhatsz pl. egy hentessel is, hogy szóljon ha van valami a kutyák részére jó áron.
2021. febr. 16. 16:17
 33/33 anonim ***** válasza:
Amíg most mit esznek a kutyák? Így két hónap elteltével
2021. ápr. 20. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!