Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen bankok a legköltséghaté...

Milyen bankok a legköltséghatékonyabbak napi használat és megtakarítás szempontjából?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, nem megyek idén egyetemre, hanem egy évig előkészítőre fogok járni. Ezalatt az egy év alatt szeretnék félretenni. Arra jutottam, hogy kettő folyószámlát szeretnék nyitni: az egyiket használnám napi szinten, míg a másikon a havonta megspórolt összeget gyűjteném. Melyik célre melyik bankot és annak melyik csomagját ajánljátok, hogy a lehető legkevesebb költség terheljen?

Légyszíves hozzáértő emberek válaszoljanak, ne "jaj nekem ez van, akkor tuti ez a legjobb" mentalitással.

2020. máj. 24. 22:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!