Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweilerek etetését beállíta...

Rottweilerek etetését beállítani a legköltséghatékonyabban, de jól?

Figyelt kérdés

hallottam a barf etetésről hogy tud nagyon olcsó de nagyon drága is lenni, de egyáltalán nem ismerem... a környéken nincsen barf bolt

de lehet hogy tudok szerezni nagy mennyiségben kacsát olcsón állati etetésre, abból jó lehet valami?

tescóban ki lehet fogni csirke farhátat 200 ft körül

rizs szintén 200 ft

zöldségnek talán 600 ft a kg ára

van almám is

van 1 kölyök roti is, 2 nagy, terület őrzésre, ÖV-re használom őket.

ami nekem tetszik ezzel a farháttal kapcsolatban hogy 200 ft, tápoknál meg a full legalja szója kutyatáp is 600 ft+ a kg-os ára

kutyakonzerv 300 ft 1 kg, az még elfogadható áron van, de azzal sem etethetem őket, csak keveset, mert megy tőle a hasuk.

egyébként ez milyen táp szerintetek? bár ezek is kicsit drágák, tekintve hogy elég sokat esznek, gondolom napi 1 kg / kutya

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 13. 11:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%

Millió kérdés van már arról, hogy hogyan lehet a kutya etetésén spórolni. Keress vissza.

De ha még az ételen is ennyire spórolsz, minek eleve kutya?

2021. febr. 13. 14:10
 22/33 A kérdező kommentje:

hogy keressek vissza?

hogyan lehet spórolni az etetésen?

ezt szeretném tudni

"Azt nem ertem, hogy annak az embernek, aki szinte o maga is ehezik, minek nagytestu kutya (raadasul tobb is)? De tenyleg."

felesleges kiforgatni a mondandómat, egyszerűen úri huncutság 5000 ft/kg-al etetni...

kötve hiszem, hogy itt ez lenne a módi egyébként is

2021. febr. 13. 14:20
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

#7-es vagyok.

Az enyém egy kis foxi keverék, 12 kilós.

Egyáltalán nem sovány és szép a bundája, szeme, fogai, egészséges.

Ő már 14 éves, mégsincs szájszaga, a bundája sem büdös, pedig évi 1* fürdetem Gabi babafürdetővel.

Nincs elhízva, nem is sovány, ahogy ugrik, látszik az izma, jó kis sonkái vannak hátsó lábain is.

Mindenki etesse azzal a kutyáját, mivel szeretné, de ne döngöljétek már a vérbe azt, aki normálisan válaszol egy kicseszett kérdésre.

Ne tetszik, ez van, lépj tovább.

2021. febr. 13. 14:24
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

"nem láttál te még vidéki etetést, nem?"

De láttam, úgy néznek ki szerencsétlenek mint egy rakás szerencsétlenség, fénytelen szőr, matt szemek, fosik folyamatosan. Tökre megéri...

Ezzel szemben az én kutyámim szőre még akkor is csillog amikor fülig sárosak, és bármikor képesek 2 órát egyfolytában futni.

És te persze hogy megvagy kenyéren és tésztán, mert mindenevő az ember. A kutya nem. Húsevő. Bármennyire szajkózod, csak helykitöltőnek alkalmasak nekik a gabonafélék mert semmit nem tudnak hasznosítani belőle.

Etess táplál. A Brit teljesen rendben van.

2021. febr. 13. 15:26
 25/33 anonim ***** válasza:
35%
A Brit nagyrésze is gabona, okosa
2021. febr. 13. 15:39
 26/33 A kérdező kommentje:

vidéken sem megy a hasuk, a szőrüknek sincs bajuk, se szükség nincs 2 óra folyamatos futásra

szájuk sem büdös a nyers hústól

most néztem meg az egyik prémiumnak vélt drága tápot, 40% csirke darálék, hozzáadott vitaminokkal, a maradékot nem említik. tutira szója + gabona, persze pofátlanul túlárazva

itthon legyártok jobbat rendes csirkéből 10-ed annyi költségből, rövid idő alatt

2021. febr. 13. 16:10
 27/33 anonim ***** válasza:
66%
26 Melyik ez a táp? Mi a márkája
2021. febr. 14. 17:28
 28/33 A kérdező kommentje:

brit premium

[link]

2021. febr. 14. 18:26
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
A Brit Prémium inkább középkategória.
2021. febr. 15. 06:12
 30/33 anonim ***** válasza:
24%

2-es, hogy lehet, hogy 90 kilós kutyának elég a napi 1kg étel, illetve hogy annyit adsz? S mint kiderül a további válaszaidból nem is a hús ennyi, hanem az egész Barf menü! Az csak a testsúlya 1,11%-a, nem a 2% a legalja? Bocsi ha kicsit off, de tényleg érdekel. Vagy biztos 90 kg? Én 50 kilós kölyköm dupla annyit eszik, igaz kölyökkorban 3,5-4,5%-át kell kapnia a testsúlyának, de felnőttként kb.70 kilósan is a minimum 2% környékén is másfél kg lesz az adagja. Akkor hogy eszik össze-vissza 1kg-t a Te 90kg-s masztiffod? Különben nagyon szép arányos a barf menütök!:)

Van más is egyébként aki csak ennyit ad és így jó?

Kérdezőnek amit tudok javasolni, hogy ha 300 Ft kiló áron csirke HÚShoz tudsz jutni és 150-ért farháthoz, plusz kacsához is jó áron akkor mi a kérdés? Kiegészíted az almával répával (péppé főtt)rizzsel és tökéletes! Már ha nagyjából leköveted az itt is írt Barf arányokat már az is jó! Én összetenném a két kezem ha ilyen olcsó húsbeszerzési lehetőségem lenne! Akármilyen cafat húsok is sokkal többet érnek, mint amiket a tápokba belepréselnek ki tudja miket, pedig rengeteg szuperprémium tápon vagyunk túl. Én meg aztán tényleg olyan vagyok, hogy nagyon túlzásokba tudok esni a kutyám étkezésével kapcsolatban, mégis esetedben szerintem elismerést érdemel, hogy próbálod kihozni lehetőségeidhez és szocializációdhoz képest a legjobbat a kutyáidak! Szóval hajrá minél több hús, annyi amennyi csak belefér a keretbe! Én erre szavazok!:)

2021. febr. 16. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!