Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartanak olyanok kutyát...

Miért tartanak olyanok kutyát akik nem képesek normálisan etetni?

Figyelt kérdés

Mármint gondolok azokra akik házi moslékot adnak, vagy netán össze mixelnek minden szart mondván a kutyának jó lesz, esetleg ilyen bolti chappi meg társaival etetnek.

Tudom hogy nem mindenkinek van pénze hogy normális tápot vagy barfot/preyt biztosítson, vagy jó minőségűt főzőn tudatosan. De ha nem tudják nekik biztosítani minek tartanak kutyát?

Miért felelőtlenek ennyire az emberek, és kezelik tárgyként a kutyát?

2021. febr. 10. 22:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
13%
Apád pénzéből könnyű ám kutyulit tartani.....
2021. febr. 11. 21:17
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nekem szólt, felnőtt ember vagyok, saját egzisztenciával, apám 17 éve halott.

Ne személyeskedj mert az nagyon primitív dolog.

2021. febr. 11. 21:27
 33/36 anonim ***** válasza:
90%

30as...en a nagytestu kutyamat nem etetem szemettel!!

De nem csak barf letezik!

A kutyam normalis minosegu kutyatapot kap, mellette kap vitamint stb...es kepzeld el szokott kapni malacsultet is!

Es akkor mi van?

A kutyam gyonyoru idokorara is, es egeszseges!!!

2021. febr. 12. 14:18
 34/36 anonim ***** válasza:
14%
Malacsult? Az mi?
2021. febr. 12. 14:28
 35/36 anonim ***** válasza:
41%
33, ha te nem szeméttel eteted, nem moslékkal és nem chappivel meg pedigreevel, akkor miért veszed magadra?
2021. febr. 12. 15:09
 36/36 anonim ***** válasza:
41%
Olyan jó h ilyen okos és következetes gazdi vagy. H nem szégyelled kritizálni a másikat, hisz te magad vagy a tökély. Hihetetlen intelligencia árad belőled, hálás lehetsz h ilyen ésszel áldott meg a sors, h "segítesz" másoknak ráébredni h ők mekkora bal,fas,zok. Ja nem.
2021. febr. 12. 20:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!