Ezt szeretnék az emberek? Bíznának bennünk?
Kétlem, hogy találnátok olyat aki erre fizet nektek, vagy rátok bízza a kutyáját.
Még tapasztalt kutyásra se bíznám a kutyáimat, akkor se , ha ismerik a kutyáim. Nemhogy egy vadidegenre, akinek ez csak a pénzről szól. Legalább szeretitek a kutyákat (mert csak azt mondod, hogy kell a teniszezésre a pénz), van bármilyen tapasztalatod velük kapcsolatban?
Azért is tartom hülyeségnek, mert ha az emberek otthon vannak nyilván letudják vinni a kutyájukat sétálni. Ha meg nincsenek, mert sokat dolgoznak vagy más elfoglaltságuk van, hogy gondoltátok, hogy lakáskulcsot is kaptok?
Én biztos nem adnám idegen kezébe a kutyámat. Még ismerősnek se adnám oda hogy elvigye sétálni.
Mi lenne ha inkább a teniszpályán érdeklődnétek, hogy nem e tudtok valamit segíteni, amiért cserébe olcsóbban járhatnátok edzésre. MOndjuk pálya takarítás, fűnyírás a pálya mellett, vagy akármi.
Én odaszoktam adni a kutyámat barátaimnak, nem csinálok ebből gondot, de mondjuk fizetni azért, hogy sétáltassák, csak olyannak fizetnék, aki tapasztalt kutyás, lehetőleg mondjuk van valami alap kiképző tapasztalata, vagy ilyesmi. Ha semmilyen alapja nincs annak, hogy megbízhatnék bennetek, biztos, hogy nem bíznám rátok a kutyámat, pláne ha csak a pénzért csináljátok.
Most komolyan, 400 Ft-ért vállalnád a felelősséget, hogy a kutyámat nem hozzáértéssel kezeled, nincs meg nála a tekintélyed, és mondjuk összeverekszik valakivel, mikor nálad van? Akkor mit csinálnál? Ráugrik egy 3 évesre, mert el akarja venni a labdáját, vagy bármi. Buta ötlet.
Tényleg inkább kérjetek melót a teniszpálya körül, vagy ilyesmi.
Eleve felháborító, hogy ebben gondolkodtok anélkül, hogy különösebben szeretnétek a kutyákat, csak a pénzért.
és ez csak kettő a sok közül. sok helyen olvastam, hogy fiatal lányok/fiúk kutyasétáltatást vállalnának. Nem hiszem, hogy sokan horogra akadnának, de egy-páran lehet. Van egyáltalán kutyákkal tapasztalatotok? Mert azért az nemcsak abból ál, hogy pórázra rá aztán hajrá. Ha pl. egy kiskutya mindenkit megakar majd támadni? A nagy kutya meg úgy húz a pórázon, hogy 1 perc után már úgy érzitek leszakad a kezetek? A kakifelszedést nem említem, mert gondolom az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!