Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt szeretnék az emberek?...

Ezt szeretnék az emberek? Bíznának bennünk?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam a barátommal hogy,kutyasétáltatást vállalnánk városba.Szórólapokat ragasztanánk ki és postaládákba tennénk be.A kis kutyákat 200 forintért,a nagy kutyákat 400 forintért sétáltatnánk.Ez így megérné?Bíznának bennünk az emberek?
2010. aug. 16. 17:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem bíznának kutyákat vad idegen emberekre.
2010. aug. 16. 17:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom más mit tenne, én mindenesetre sosem adnám más kezébe a kutyám akkor sem ha ott vagyok. Nem nem bízok benne csak az enyém és kész. Persze akinek nincs ideje a kutyáját sétáltatni az nem sokat törődhet vele.
2010. aug. 16. 17:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne több a nagy kutya ára?

Szerintem időbe, ne méretbe számolj.

Lehet hogy valaki csak azt szeretné ha egy gyors pisire kivinnéd a kutyát, a nagy sétára saját maga akarja vinni. Mások meg talán nem tudják megoldani a nagy lemozgatást és ahhoz kell segítség.

2010. aug. 16. 17:49
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha nincsenek kutyás kapcsolataid, és ajánlásaid komoly kutyásoktól, akkor nehezen bíznának benned. De ha bejön, szólj és beszállok a bizniszbe, nekem is régi nagy vágyam ez :)
2010. aug. 16. 17:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos semmiképp nem bíznám egy vad idegenre a kutyáimat, de lehet idősebbek igénybe vennék a szolgáltatásaidat.. hát, próbáljátok meg! :)
2010. aug. 16. 18:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ki fogktok nevetni, de én csak egy "valamilyen szerződéssel" bíznám másra a kutyám. Egy olyan szerződéssel, ami kimondja, hogy a sétáltató felelőssége minden, ami a kutyával történik sétáltatás közben, meg ilyenek. Hogy biztosra menjek, nem akarja ellponi a kutyám és vigyáz rá, mintha a sajátja lenne. Akkor rábíznám a kutyát, mert tudnám biztonságban van. amúgy meg soha senkire nem bízom a kutyusomat.
2010. aug. 16. 18:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem adnám oda senkinek a kutyám.Én vagyok a gazdája rám hallgat 100%-osan.Tegyük fel adódik valami galiba odamegy hozzátok egy kóbor kutya vagy bármilyen kutya, akár verekedésig fajulhat a helyzet és egy idegen szavára nem biztos, hogy úgy reagál a kutya mint a gazdájáéra.
2010. aug. 16. 18:48
 8/18 Bozsikrisz ***** válasza:

Azért azt is gondoljátok végig, hogy milyen nagy felelősség egy idegen ember kutyáját sétáltani.

Az enyém úgysem menne el senkivel, legfeljebb a közvetlen családtagokkal, akikkel évek óta együtt él.

De ha elvisztek sétálni egy kutyát, és történik vele valami... Egy másik kutya nekimegy, vagy megeszik valamit, amit nem kéne, vagy mittomén üvegbe lép, és szétvágja a tappancsát. A baj bármikor megtörténhet, és akkor az nagyon rossz érzés lesz nektek is, és a gazdinak is.

Ez nem tűnik egy pénzkereseti forrásnak, ha viszont kutyát szeretnétek sétáltatni, akkor irány a menhely:) Ott nagyon szívesen fogadnak majd Benneteket:)

2010. aug. 16. 19:21
 9/18 A kérdező kommentje:
EZ A szerződéses dolog nem rossz.Bár mi lényegében a pénzért csinálnánk,legyen miből finanszirozni a tensiszedzéseinket.
2010. aug. 16. 19:30
 10/18 anonim ***** válasza:
52%

Jó hülyék vagytok!

A teniszedzés finanszirozására ne kutyákat rántgassatok végig a városon, amikor nem is ismernek titeket! Ennyi erővel el is lophatjátok őket! A pénzért menjetek ujságkihordónak, vagy takarítsatok parkokat, nem egy állatot rángassatok!

2010. aug. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!