Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az emberek mit vannak úgy oda...

Az emberek mit vannak úgy oda az ebadó miatt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok pénz, nekem 3 kutyám van, én se örülök, de ha belegondolnának egy percre, akinek van kutyája, és érdekli, az kifizeti, aki meg nem, az úgyis kidobja a kutyát, mert ennyit ér neki.

És egy gyerek sokkal több pénzbe kerül, mint az a háromezer forint.

Mit vannak úgy oda, hogy ebadó, de rossz?

2011. okt. 3. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
81%
Rossz... mert... így még több kutya kerül ki az utcára. + már mindenből adót csinálnak... jó hogy nem kell fizetni a levegőért... v. a fingásért...
2011. okt. 3. 14:22
 2/74 anonim ***** válasza:
100%

én nem tudom, nekem 4 kutyám van, de engem sem érdekel. Befizetem. EGy hónapba alapjáraton is csak a tápjuk 14.000 ft, gondolhatod hogy nem ez az évi 3500/kutya fog földhöz vágni.

Én csak azt sajnálom, hogy lesznek olyan emberek, akik az ebadó miatt fogják végképp utcára vágni a kutyáikat. És engem csak ez bánt... semmi más.

2011. okt. 3. 14:23
 3/74 anonim ***** válasza:
24%
Én azért vagyok oda, h miért csak ennyi?? Ha ennek a 10x-ese lenne akkor érne valamit, így semmi értelme nincs.
2011. okt. 3. 14:24
 4/74 anonim ***** válasza:
94%

"És egy gyerek sokkal több pénzbe kerül, mint az a háromezer forint. "

Te nagyon beteg ember vagy, remélem soha nem lesz gyereked.

Mellesleg neked lehet nem okoz gondot 3500ft, és megmondom neked, hogy nekem sem, viszont ismerek jó pár embert, akinek igen, mivel örül, hogyha a hónap végén enni tud és a kutyájának oda bírja adni a maradékot, és évente valahogy kinyögi az oltási költségeket-vagy nem.

2011. okt. 3. 14:30
 5/74 anonim ***** válasza:
19%

"És egy gyerek sokkal több pénzbe kerül, mint az a háromezer forint."

inkább nevelek gyereket,minthogy egy jószágot tutujgassak.persze kevesebb a gond,mint a gyerekkel,de nekem egy állat ne szabja meg az időmet,hogy mikor kell sétáltatni stb....sokan a kutyákba élik ki magukat.

a másik meg:aki panelba állatot tart azt is büntetni kéne állatkínzásért,mert nekem ne mondja senki,hogy egy kutyának az jó.

2011. okt. 3. 14:30
 6/74 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nincs kutyám, engem az egészben csak az zavar, hogy már minden szarért adót szednek. És igen, ezzel pont az ellenkezőjét fogják elérni, mint amivel indokolják az adó bevezetését. Pl. Hány falusi idős ember van, aki szegény, és neki az a 3500 ft is számít????
2011. okt. 3. 14:32
 7/74 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:24

Igen lehet, hogy úgy érne valamit, ha azokra nem szabnák ki akiknek van kutyája ( a 10-szeresére gondolok, amit írtál) Hiszen mi például nem tudnánk annyit kifizetni, mert van 2 kutyánk, de ha tudnánk, hogy van ilyen ennek tudatában vennénk csak kutyát. Akinek meg már megvan a kutya és nem tud fizetni ki fogja dobni az utcára szerencsétlent, pedig nem a kutya tehet róla. nem felelősségteljesebb lesz a kutyatartás, csak még több kóbor kutya lesz az utcán.

2011. okt. 3. 14:33
 8/74 anonim ***** válasza:
82%
az utolsó előttinek teljesen igaza van.nekünk is van egy nagy kutyánk,évek óta nincs beoltatva,mert nincs rá pénz.anyu örül,ha nekünk enni tud adni,hát még annak ha a kutyának.hogy miért van akkor kutyánk?mert jobb élethelyzetben voltunk mikor hozzánk került,de azóta sok minden változott.kidobni sajnáljuk,ajándékba meg nem kell.
2011. okt. 3. 14:34
 9/74 anonim ***** válasza:
100%
Azért "vagyunk ennyire", mert így még több kutya kerül menhelyre és utcára. Nekem nem okoz gondot a 3.500 Ft, de van akinek igen, főleg, ha előtte sem becsülte sokra az állatot, csak tartotta, mert maga sem tudja minek. Tudom, hogy van akit nem érdekel, hogy hány szerencsétlen kutya kóborol, az az ő dolga, engem érdekel, az meg az én dolgom. Mellékesen megjegyzem, mindenki érdeke, hogy ne legyenek kóbor állatok, független attól, hogy szereti-e a kutyát vagy sem.
2011. okt. 3. 14:35
 10/74 anonim ***** válasza:
70%

2 kutyám van,de nem hallottam róla....amugy akkor tessék megadóztatni a papagályokat,halakat,stb...

nem értem miért kell????

2011. okt. 3. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!