Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a szomszédjaim...

Mit tegyek, ha a szomszédjaim rugdossák a kutyámat?

Figyelt kérdés

Fajtiszta Német juhász kutyám van, általában kint alszik a kutyaházban, de esténként mindig a kerítéshez csalják a kutyát(4 ro&a férfi), és rugdossák, ilyesztgetik. Sajnos a kutya nem tudja magát megvédeni, meg se nyekken, hagyja magát valamiért.

Mennék rendőrségre, de azt mondták, meg ne tegyem, mert megölik a kutyát, engem pedig kicsinálnak. Állítólag van náluk sokkoló is, nem akarom, hogy használják, de nem is tudom megakadályozni. Mivel nagy kutya, a házba nem tudom bevinni, mert ahogy mászkál, mindent felborogat.

2021. jan. 9. 18:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Állítólag az a kamera már vagy 5 éve ott van mozdulatlanul.
2021. jan. 10. 19:02
 42/57 anonim ***** válasza:
93%

Örülök neki, hogy így gondolod,mert eleinte még nem akartad beengedni.:)

Tényleg ha igazítasz a kamerán, megmondod, hogy szabályosan csak a saját telked veszed, az úgy jó lesz. Még a kerítés esetleg egy kis áram vagy egy lézer riasztó bele. Vagy tényleg remélem sikerül valakivel (akár az állatvédőkkel akár az ellenségükkel akár rendőrséggel) visszaszorítanod a zaklatásaikat. 29 stb.

2021. jan. 10. 19:03
 43/57 A kérdező kommentje:
Egyébként már 11 éve velem van, szinte én neveltem fel.
2021. jan. 10. 19:10
 44/57 anonim ***** válasza:

Ez most nem igazán áll össze.

Három napja költöztél oda, de már több éve van kamera a házon?

11 éve van veled a kutyád és félsz, hogy összeborogat bent mindent? Eddig is kinti kutya volt, vagy nem találkozott emberekkel? Nem tudom, a mi keverékünk egy angyal, velünk is alszik, meg minden, mégis megugatja a postást is, Rostásékat pedig pláne.

Hogy emelik át a 30-40+ kilós kutyát? Azt hittem, valami kölyökről van szó.

Troll szösszenet a kérdés?

2021. jan. 10. 19:24
 45/57 A kérdező kommentje:

Az előző lakó rakatott fel kamerát.

Az előző háznál a kutya állandóan kint volt.

És mint mondtam, nem troll a kérdés. Én nem ezért járok erre az olsalra, hogy trollkodjak, azt a részét meghagyom másnak.

2021. jan. 10. 19:38
 46/57 anonim ***** válasza:
75%
#44 elég sok sebből vérzik a sztori. Mondjuk az elején még állította hogy rugdossak a kutyát. Amikor ezt senki nem értette hogy lehetséges akkor meg azt mondta hogy SZERINTE atemelik a keritesen a kutyát. Nekem ez nem áll össze. Ha szerinte átemelik nekem ez úgy hangzik mintha nem is látta volna a rugdosast. Vagy nem tudom. Katyvasz az egész.
2021. jan. 10. 22:49
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mit láttál?
2021. jan. 11. 01:53
 48/57 A kérdező kommentje:
Mit? Őket. De már elmondtam. Azért láttam, mert az a kerítés csak rács. De többször nem mondom el.
2021. jan. 11. 18:25
 49/57 anonim ***** válasza:
91%
Akkor miért úgy mondtad hogy SZERINTED atemelik a kutyát te szerencsétlen?! Azt láttad hogy a kutya az ő telkukon van és ott rugdossak? Ha olyan szar a kerítés ahogy mondod simán lehet hogy a kutya ment át. Őt meg a te kötelességed telken belül tartani.
2021. jan. 11. 18:40
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
De azt láttad, hogy rugdossák?! Őket, ott a kerítés előtt? Ennyit láttál. A többit, hogy hozod le ebből?
2021. jan. 11. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!