Mit tegyek, ha a szomszédjaim rugdossák a kutyámat?
Figyelt kérdés
Fajtiszta Német juhász kutyám van, általában kint alszik a kutyaházban, de esténként mindig a kerítéshez csalják a kutyát(4 ro&a férfi), és rugdossák, ilyesztgetik. Sajnos a kutya nem tudja magát megvédeni, meg se nyekken, hagyja magát valamiért.
Mennék rendőrségre, de azt mondták, meg ne tegyem, mert megölik a kutyát, engem pedig kicsinálnak. Állítólag van náluk sokkoló is, nem akarom, hogy használják, de nem is tudom megakadályozni. Mivel nagy kutya, a házba nem tudom bevinni, mert ahogy mászkál, mindent felborogat.
2021. jan. 9. 18:45
32/57 A kérdező kommentje:
Igen, de pont ez lenne a lényeg, hogy felvegye, ha valamit csinálnak.
2021. jan. 10. 18:10
34/57 anonim válasza:
33 persze hogy van,de ilyenek mellett bármikor lehet bármi sajnos, tehát gondolom már a továbbiakra is ezzel van felkészülve. Állítsd úgy, hogy szabályos legyen,mert a rendőrség is csak azt fogja elfogadni,ha jogilag ez rendben van, a saját telked biztos nézheted és még nézz utána mit és ne foglalkozz a fenyegetéseikkel. 29 voltam.
35/57 anonim válasza:
Különben jól elvan bent a blöki? Biztos hálás a védelemért hiába borogat kicsit.:) 29.
36/57 anonim válasza:
Mondjuk tényleg jogilag is szabálytalan ha más telkere néz a te kamerad.
37/57 A kérdező kommentje:
Elvan. Még a tv-t is nézte velem.
2021. jan. 10. 18:36
38/57 A kérdező kommentje:
Kutya nélkúl nem us tudom mit kezdenék magammal, unalmasak lennének a napjaim, de így legalább van kivel foglalkoznom, szerintem megérdemli a biztonságot, hamár magát nem tudja megvédeni.
2021. jan. 10. 18:38
39/57 anonim válasza:
De ha csak a telkedre néz a kamera a kerítésig, akkor is látszódik, ha benyúlnak a kutyáért, nem?
Szerintem ez is lehet gyanús a rendőrségnek. Tekintve, hogy nem hatalmaztad fel rá őket.
40/57 anonim válasza:
Mármint hogy ki-be vegyék a kutyát a két telek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!