Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a szomszédjaim...

Mit tegyek, ha a szomszédjaim rugdossák a kutyámat?

Figyelt kérdés

Fajtiszta Német juhász kutyám van, általában kint alszik a kutyaházban, de esténként mindig a kerítéshez csalják a kutyát(4 ro&a férfi), és rugdossák, ilyesztgetik. Sajnos a kutya nem tudja magát megvédeni, meg se nyekken, hagyja magát valamiért.

Mennék rendőrségre, de azt mondták, meg ne tegyem, mert megölik a kutyát, engem pedig kicsinálnak. Állítólag van náluk sokkoló is, nem akarom, hogy használják, de nem is tudom megakadályozni. Mivel nagy kutya, a házba nem tudom bevinni, mert ahogy mászkál, mindent felborogat.

2021. jan. 9. 18:45
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Nem, kb 20-22 év körüliek.

#20 jó ötlet, arra gondolsz, hogy kerítésbe vezetni áramot? Nem rosz ötlet, de lehet, hogy a kutya nekimenne, ha valami történik túloldalt, odamegy kíváncsiskodni.

2021. jan. 9. 19:21
 22/57 anonim ***** válasza:
88%
Ez oximoron. A szomszéd lába, és a kutya nem lehet egy helyen. Vagy a kutyád nincsen jó helyen, vagy a szomszéd.
2021. jan. 9. 19:31
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Igen, olyanra gondoltam.

Bocsi, de inkább menjen neki 2x a kutya (tanulni fog belőle), minthogy rendszeres legyen az, hogy meg van rugdosva hülyegyerekek által. Szerintem ez a kevésbé rossz a kettő közül.

A villanypásztoros kommentelő voltam.

2021. jan. 9. 20:01
 24/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, intézkedni fogok. Nem fordulok egyből a rendőrséghez, megpróbálok beszélni velük, a kerítést megcsináltatom, a kutyát beviszem a házba.
2021. jan. 9. 20:05
 25/57 Drisha92 válasza:
92%
Szurkolók az Állatokért Nonprofit Kft. Ezek a kopaszok amúgyis szeretik a dzsipókat, pláne ha állatokat is bántanak.
2021. jan. 9. 20:37
 26/57 anonim ***** válasza:
91%

Van videod az allat kinzasarol. Ezert a cigany bortonbe kerul. Menj be a rendorsegre es mutasd be a videot. A bantalmazo nevet cimet tudod ugye? Arcukat is vette a video,ugye??

A szurkolok az allatokert nonprofit kft-t hivd fel es mondd el neki ezeket. Segiteni fognak a fergek ellen.

A rendorsegi feljelentest tedd meg mindenkepp ellenuk.

Ha ezek utan barmi bajod esik vagy a kutyadnak,a cigany szomszedod fog ulni erte.

Ha bejott a kertedbe es le van videozva az is buncselekmeny. Azer is ksp meg pluszban.

A fenyegetest is fel kene venned. Azert is kap a mocskos fereg.

A keritest magasitsd meg. Takard le vmivel,h ne lasson be es ne tudjon benyulni a rohadek. Kifele szoges drot legyen. Befele ne,h a kutyadat ne bantsa.

Csak a rendorsegi feljelentes er vmit. Az ilyen mocskokkal nem erdemes beszelni.

Ha tudsz koltozz el ebbol az utolso falubol. Nagyvarosban nincs ilyen.

2021. jan. 9. 21:52
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Húzz fel egy másik kerítést pár méterrel beljebb. Abba már vezethetsz áramot is, de legalább a kutya nem tud odamenni a kerítéshez.
2021. jan. 10. 00:49
 28/57 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem tudom. Szerintem ha bántják a kutyadat, szetverik a kamerát (ergo bementek a telkedre is), halálosan megfenyegetnek stb. Nekem az első gondolatom inkább az lenne hogy csomagolok és megyek ilyen alja helyről.
2021. jan. 10. 08:08
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sikerül megfékezni a rohadékokat (származástól függetlenül)! Jó ötleteket kaptál! Még annyi jutott eszembe, hogy biztos van, akitől félnek, csak nem tudom meg tudod-e környékezni ezt az illetőt vagy illetőket. Azzal beszélném le ha van rá mód.
2021. jan. 10. 17:24
 30/57 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem történt tegnap este semmi, viszont ma reggel átjöttek, hogy szereljem le az összes kamerát, ami az ő telkük felé néz, mert különben megbánom.
2021. jan. 10. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!