Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a szomszédjaim...

Mit tegyek, ha a szomszédjaim rugdossák a kutyámat?

Figyelt kérdés

Fajtiszta Német juhász kutyám van, általában kint alszik a kutyaházban, de esténként mindig a kerítéshez csalják a kutyát(4 ro&a férfi), és rugdossák, ilyesztgetik. Sajnos a kutya nem tudja magát megvédeni, meg se nyekken, hagyja magát valamiért.

Mennék rendőrségre, de azt mondták, meg ne tegyem, mert megölik a kutyát, engem pedig kicsinálnak. Állítólag van náluk sokkoló is, nem akarom, hogy használják, de nem is tudom megakadályozni. Mivel nagy kutya, a házba nem tudom bevinni, mert ahogy mászkál, mindent felborogat.

2021. jan. 9. 18:45
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
91%

Pont nem érdekelne hogy mit borogat fel a házban, bevinném. Sokkal fontosabb az élete mint pár tárgy...

Tuti hogy egy percig sem hagynám hogy bárki is bántsa a kutyámat. Ha bevállaltad akkor az a minimum hogy biztonságos környezetet biztosítasz neki.

2021. jan. 9. 18:57
 12/57 A kérdező kommentje:
Természeten igaz a kérdés. Bárcsak ne lenne igaz, és meg se történne mimdez.
2021. jan. 9. 18:58
 13/57 anonim ***** válasza:
71%

Na várj... Van róla videód, tehát otthon voltál, láttad ahogy verik a kutyádat, és nem mentél oda? Nem csináltál semmit??? Nekem ez a történet nagyon nem hihető. Nekem ha egyszer is bántaná valaki a kutyámat, annak minimum hogy 8 napon túl gyógyuló sérülése lenne, az biztos...

De legalább vinnéd be a videót a rendőrségre, ha igaz.

2021. jan. 9. 18:59
 14/57 A kérdező kommentje:
Még csak 3 napja csinálják, mert most költöztem oda.
2021. jan. 9. 18:59
 15/57 A kérdező kommentje:

Nem néztem végig. Odatámasztottam a telefont az ablakhoz, és kimentem.

Igen, lehet, hogy kicsit hihetetlenül fogalmaztam, de sajnos igaz.

2021. jan. 9. 19:03
 16/57 anonim ***** válasza:
97%
Menj be a rendőrségre és mutasd meg a videót. Nem fogják tudni, hogy bementél, gondolom nem követnek. Ha meg le lesznek tartóztatva, akkor már nem bánthatják a kutyádat.
2021. jan. 9. 19:07
 17/57 A kérdező kommentje:

Meg is tenném, de mi van, ha kiengedik őket, vagy a családjukból valaki rámszáll?

2021. jan. 9. 19:09
 18/57 A kérdező kommentje:
De mindenesetre ma bent alszik velem, holnap pedig megcsinálom neki a nyárikonyhát, és ott lesz, amíg nem rendeződik az ügy.
2021. jan. 9. 19:11
 19/57 anonim ***** válasza:
96%
Villanypásztor esetleg? Nem a kutyának. A szomszédnak. Hogy még véletlenül se jusson eszébe átnyúlkálni.
2021. jan. 9. 19:14
 20/57 anonim ***** válasza:
95%
Ezek gyerekek?
2021. jan. 9. 19:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!