Mit tegyek, ha a szomszédjaim rugdossák a kutyámat?
Fajtiszta Német juhász kutyám van, általában kint alszik a kutyaházban, de esténként mindig a kerítéshez csalják a kutyát(4 ro&a férfi), és rugdossák, ilyesztgetik. Sajnos a kutya nem tudja magát megvédeni, meg se nyekken, hagyja magát valamiért.
Mennék rendőrségre, de azt mondták, meg ne tegyem, mert megölik a kutyát, engem pedig kicsinálnak. Állítólag van náluk sokkoló is, nem akarom, hogy használják, de nem is tudom megakadályozni. Mivel nagy kutya, a házba nem tudom bevinni, mert ahogy mászkál, mindent felborogat.
Pont nem érdekelne hogy mit borogat fel a házban, bevinném. Sokkal fontosabb az élete mint pár tárgy...
Tuti hogy egy percig sem hagynám hogy bárki is bántsa a kutyámat. Ha bevállaltad akkor az a minimum hogy biztonságos környezetet biztosítasz neki.
Na várj... Van róla videód, tehát otthon voltál, láttad ahogy verik a kutyádat, és nem mentél oda? Nem csináltál semmit??? Nekem ez a történet nagyon nem hihető. Nekem ha egyszer is bántaná valaki a kutyámat, annak minimum hogy 8 napon túl gyógyuló sérülése lenne, az biztos...
De legalább vinnéd be a videót a rendőrségre, ha igaz.
Nem néztem végig. Odatámasztottam a telefont az ablakhoz, és kimentem.
Igen, lehet, hogy kicsit hihetetlenül fogalmaztam, de sajnos igaz.
Meg is tenném, de mi van, ha kiengedik őket, vagy a családjukból valaki rámszáll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!