Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya nem hagyja hogy...

A kutya nem hagyja hogy szexeljünk, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van egy kutyás lány akivel alakul valami, ismerkedünk már egy ideje. Sajnos minden a kutyája körül forog. Menhelyről szerezte be és a kiskutya nagyon ragaszkodik hozzá, megbolondul ha nem lehet a gazdájával. Persze emiatt állandóan rohan haza hozzá és vele kell lennie 0-24h. Szóval amikor nála vagyunk és elkezdenénk összebújni a kutya rettentően ugat a lábunk mellett és kb. tönkre is tesz mindent. Próbáltuk már kizárni az sem segít mert ugyanúgy ugat, próbáltunk másik szobába menni ahova elvileg nem jöhet be, de oda is bejött. Az elején még vicces volt most már nem az.

Akinek az lenne a tanácsa hogy legyünk nálam, az szintén nem működik csak max 1-2 óráig, mivel a kutyájával kell lennie. De az meg milyen már.

2021. jan. 8. 10:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20%

Nalunk az amstaff alszik az agyon ,mikozben mi orakat szexelunk es nyogunk. Egyszeuen megszokta. Mi egyutt elunk.

Nyilvanvaloan nem tartottad be a tiszteletteljes ismerkedest,hane par tali utan akarsz a lanyra maszni.

A kutya azt kommunikalja feled,h nincs meg meg a bizalom a szexhez. Nezz magadba es igazat fogaz adni neki. Kutyas lannyal ne kezd futokalandba.

2021. jan. 8. 21:14
 22/25 A kérdező kommentje:
A kiskutyát úgy értettem hogy kisméretű kutya, már nem kölyök. Köszi a vicceseken jót nevettem, főleg a macskáson :) A felrúgást pedig nem hiszem hogy tolerálná a gazdája. Már mondtam a lánynak hogy a kutyájának a szolgája amin eléggé meg is sértődött. A jutalomcsont legutóbb egyébként működött de az meg olyan büdös mint a fene, az se valami kedvcsináló :D
2021. jan. 8. 22:05
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem én mászok a lányra ez, ha hiszed ha nem, pont hogy fordítva van. De számomra elég röhejes az hogy a kutyád is ott fekszik veletek az ágyban édeshármasban, gondolom néha oda is szagolgat meg nyalogat, te jó ég milyen emberek vannak :D
2021. jan. 8. 22:10
 24/25 anonim ***** válasza:
82%
Hat ez az utolsó válaszoló elég bolond :D
2021. jan. 9. 07:31
 25/25 anonim ***** válasza:
79%

Hagyd ezt a csajt.

Van neki egy aranyos Fifikéje, de megnevelni már képtelen és 0-24 a kutya irányít mindent.

Nyugi, ez MINDIG így lesz, és ha valami nem tetszik - mert Fifike állandóan a lábad alatt van - a csaj fél másodperc alatt fog kidobni, mert "utálod a kutyáját".

Én is nő vagyok, volt kistestű kutyám, mégis tudta, hol a helye.

2021. jan. 9. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!