Bolognese kutyám nyolc éves. Nyáron vettünk észre egy daganatot a talpán. Az első orvos krémet adott rá, nem segített. A második szteroid injekciót, az sem. A harmadik biopsziát csináltatott, ami kiadott valami latin szót (valamiféle daganat) Ugyanaz a rendelő, csak sok orvos van, és mindig máshoz kerül az ember. Ezután megoperálták és elküldték a mintát szövettanra. A szövettan eredménye teljesen más lett, mint a biopsziáé, másfajta daganatot mutatott. Akkor azt mondták ez teljesen normális a biopszia csak 50 %-ban megbízható. Mindennel együtt 120000 Ft-t fizettem. Fél év sem telt el, most az orrán (egészen a hegyén a közvetlenül a fekete rész mellett) jelent meg egy ugyanolyan daganat. Ma vettem észre. Természetesen újra elviszem orvoshoz, de nem tudom, hogy érdemes -e ezt a cirkuszt még egyszer végigcsinálni. Már azt sem tudom elképzelni, hogy egy kutya orrát hogyan kötik be egy hónapra.
El vinném másik dokihoz. Nem jó, hogy folyton más kezébe kerül. Megkérdezhetem hová valósi vagy?
2021. jan. 7. 21:22
4/14 anonim válasza:
Kérdező Rosszindulatú daganat? Mi a neve, le tudod írni?
2021. jan. 7. 21:22
5/14 anonim válasza:
Én addig megtennék mindent, amíg csak a pénzem bánja. Tehát amíg ezzel javítani lehet az életminőségén és hosszán, nem pedig a szenvedéseit kitolni.
Az előző kutyámnál is többszázezres volt a vége, de addig mentem amíg volt remény. Nagyon nehéz volt belőni azt a pontot amikor neki már jobb lenne ha elengedném, mert már nem javít, csak árt a sok orvosi kezelés. De nincs bűntudatom, mert mindent megtettem érte amit lehetett, és szerintem ez nagyon fontos. Hogy olyan döntéseket hozz ami minden esetben az ő érdekeit teszi előtérbe, és ne maradjon majd benned egész életedben bűntudat, ha már nem lesz és rá gondolsz. Azzal szörnyű kín lehet együtt élni.
2021. jan. 7. 21:24
6/14 anonim válasza:
Nem.
2021. jan. 7. 21:25
7/14 anonim válasza:
Ez benne van a pakliban!! Csak azért mert hirtelen több pénzbe kerül már nem kell ? Inkább elaltatnád vagy mi? Ha a gyereknek magan doki kell kidobod vagy mi ?
2021. jan. 7. 21:41
8/14 A kérdező kommentje:
Budapest XVII. kerület
A szövettani leletre az van ráírva, hogy kereksejtes neoplasma, cutan plasmocytoma
2021. jan. 7. 21:44
9/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg fel sem merül az elaltatás lehetősége vagy gondolata. A kérdés az, hogy egy olyan daganatot, ami pár hónap alatt kiújul mennyire érdemes egy állatnál kezelni. Azt nem értem, hogy miért dobnám ki a gyerekemet?
2021. jan. 7. 21:47
10/14 anonim válasza:
Úgy hangzott mint aki ezért teszi fel ezt az “érdemes-e” kérdést mert inkább elaltatna ha túl macerás vagy költséges, ezért írtam hogyha a kutyat eldobnad mert költséges akkor egy gyerek is menjen a levesbe mert magan doki kell neki ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!