Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya nem hagyja hogy...

A kutya nem hagyja hogy szexeljünk, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van egy kutyás lány akivel alakul valami, ismerkedünk már egy ideje. Sajnos minden a kutyája körül forog. Menhelyről szerezte be és a kiskutya nagyon ragaszkodik hozzá, megbolondul ha nem lehet a gazdájával. Persze emiatt állandóan rohan haza hozzá és vele kell lennie 0-24h. Szóval amikor nála vagyunk és elkezdenénk összebújni a kutya rettentően ugat a lábunk mellett és kb. tönkre is tesz mindent. Próbáltuk már kizárni az sem segít mert ugyanúgy ugat, próbáltunk másik szobába menni ahova elvileg nem jöhet be, de oda is bejött. Az elején még vicces volt most már nem az.

Akinek az lenne a tanácsa hogy legyünk nálam, az szintén nem működik csak max 1-2 óráig, mivel a kutyájával kell lennie. De az meg milyen már.

2021. jan. 8. 10:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem elsősorban a lánnyal kéne leülni megbeszélni. Az ő kutyája, neki kell eldöntenie, hogy meg akarja-e nevelni a kutyáját, vagy nem.

Elsőre én a kutya szeparációs szorongásának megszüntetését ajánlanám, akár szobakennel használatával is.

2021. jan. 8. 11:01
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
Bekerultel egy 'falkaba' ... vivd ki a falkavezer szerepkort, vagy elegedj meg az alarendet pozicioval. Ezt neked kell tudni!
2021. jan. 8. 11:01
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
xd
2021. jan. 8. 11:05
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
:) Egyszer egy haverom kolcsonkerte a lakast egy szerelmi legyottra, termeszetesen odadtam. Amikor hazaertem, keresem a macskat ... hol a fenebe lehet. Erre hallok valami neszezest a szemetes felol ami ugye a mosogato alatti szekrenyben van. Jajj de jo, meglett a macsek :) Azert kesobb megemlitettem a havernak, hogy figyelmetlensegbol racsukta az ajtot a macskara amikor kidobta a szemetet ... erre azt mondja dehogy! Direkt csukta oda, mert nem hagyta oket szexelni ... csak utana elfelejtette kiengedni :)))
2021. jan. 8. 11:07
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem hagyd a csajt.

Nekem is van kutyám, ráadásul még kölyök, velem alszik. De ha szex van, barátom, akkor szex van. Le van küldve, szépen elfoglalja magát! A kutya nem hülye, ez dominancia, a csaj meg szépen hagyja. De amúgy így a kutyával is kiszúr...

2021. jan. 8. 12:24
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
Meg kellene nevelni azt a kutyát. Ha egyedül nem megy neki, akkor kutyasuliban. Nekem is mentett kutyám van, de ő tud viselkedni.
2021. jan. 8. 12:47
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Féltékeny a kutya... és nincs fegyelmezve
2021. jan. 8. 14:12
 18/25 anonim ***** válasza:
95%
Minden a kutyája körül forog, mégsem tudta megnevelni... Ismerem az ilyen gazdákat és nem jóslok nagy jövőt a kapcsolatotoknak, mert úgyis a kutya lesz a prioritás.
2021. jan. 8. 17:29
 19/25 anonim ***** válasza:
73%

Frászfenét domináns meg főnök a kutya. Mivel menhelyi, valószínűleg sosem lett elmagyarázva neki, hogy:

- a gazdi visszajön, ha elmegy

- tök oké, hogy hozzáérnek a gazdijához

- az is oké, hogy más is ráfekszik az ágyra

stb.

Ehhez természetesen nem kell grabancrázás meg a kutya "ledominálása" (bármit is értsenek itt ez alatt), hanem türelem és megfelelő módszertan, esetleg kiképzői segítség (kulcsszavak: pozitív megerősítés, klikker, problémás kutyák). A gond csak az, hogy nem mindenki ismeri ezeket a lehetőségeket és valakinek pont jó, hogy "Fifike ANNYIRA ragaszkodó".

Ha beszélgetni szeretnél róla, akkor abból indulj ki, hogy Fifikének is mennyivel jobb lenne, ha nem stressznek, traumának élné meg, ha együtt vagytok, hanem le tudná nyugtatni önmagát, esetleg örülne is, hogy vendég jött.

Az enyém is menhelyi, ráadásul idősen hoztam ki. Neki is voltak viselkedési problémái. Már nincsenek ;)

2021. jan. 8. 18:16
 20/25 anonim ***** válasza:
29%
Ha elkezd ugatni akkor rugd fel. Aztán kúrjatok egy nagyot
2021. jan. 8. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!