A kutya nem hagyja hogy szexeljünk, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Van egy kutyás lány akivel alakul valami, ismerkedünk már egy ideje. Sajnos minden a kutyája körül forog. Menhelyről szerezte be és a kiskutya nagyon ragaszkodik hozzá, megbolondul ha nem lehet a gazdájával. Persze emiatt állandóan rohan haza hozzá és vele kell lennie 0-24h. Szóval amikor nála vagyunk és elkezdenénk összebújni a kutya rettentően ugat a lábunk mellett és kb. tönkre is tesz mindent. Próbáltuk már kizárni az sem segít mert ugyanúgy ugat, próbáltunk másik szobába menni ahova elvileg nem jöhet be, de oda is bejött. Az elején még vicces volt most már nem az.
Akinek az lenne a tanácsa hogy legyünk nálam, az szintén nem működik csak max 1-2 óráig, mivel a kutyájával kell lennie. De az meg milyen már.
Keress normális lányt. Ez a csaj nem az. Nekem is van kutyám, lány is vagyok, de nincs elborulva az agyam, a kutya meg van nevelve. A kutyának sem tesz jót ha körülötte forog minden és 0/24 sem kell mellette állni.
2021. jan. 8. 10:19
2/25 anonim válasza:
Mutatsd meg neki ki a főnök a házban, domináld le
A kutyát
És a csajt is
2021. jan. 8. 10:23
3/25 anonim válasza:
Hat erre en sem tudok mast mondani, hagyd inkabb ezt a lányt, mert kesobb is a kutya lesz a legfontosabb, te csak masodhegedus. Nem egeszseges kapcsolat ez.
A kutyanak se, mert nagyon erosen birtokolja a gazdajat, szeparacios szorongasa is lehet. Megprobalhatsz beszelni errol a lannyal, de azt hiszem nagyon be fog sertodni, hogy mered megkerdojelezni a kiskutyajaval a felhotlen kapcsolatot - ami persze nagyon nem az.
2021. jan. 8. 10:26
4/25 anonim válasza:
Rángasd meg őket
2021. jan. 8. 10:27
5/25 anonim válasza:
Csináljatok pet playt. Akkor majd téged is kutyájaként fog imádni.
2021. jan. 8. 10:29
6/25 anonim válasza:
😂😂😂nem normális mert foglalkozik a kutyájával. Nyílván azért hozta el, hogy törődjön vele mivel kiskutyáról van szó több törődést igényel. Ez ilyen. Én azt is megtippelném, hogy nem akar dugni veled
2021. jan. 8. 10:33
7/25 anonim válasza:
A lány és a kutya között a kutya a domináns, és ez alapján ő védelmezi a lányt... nem lett megnevelve. Vagy elviszi "kutya-iskolába", vagy hagyd a kapcsolatot, és keress egy normális lányt magadnak.
2021. jan. 8. 10:36
8/25 anonim válasza:
Hagyd a francba és keress egy normális csajt
2021. jan. 8. 10:44
9/25 anonim válasza:
Szerintem is van egy kis zűrzavar odabent hogy ennyire eltúlozza ezt a kutya dolgot, de az a véleményem hogy akkor is ezt neked kell mérlegelned hogy milyen erős a kapcsolatotok és ezt a fajta "nem mindennapi" problémát hogy tudjátok együtt átvészelni, megoldani. Mindenképp beszéljétek meg, viszont ha a kutya fontosabb mint te vagy akkor én a helyedben lépnék.
2021. jan. 8. 10:45
10/25 anonim válasza:
Hugyozz a szőnyegre. Akkor majd tudni fogja a kis vakarék hol a helye
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!