Melyik típusú kutya ugat a legfélelmetesebben, legpörgősebben?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 12:05
11/23 anonim válasza:
9.
De ha egy rottweiler ugat, az ugat. Egy tacskotol nem szarom ossze magam, akarmennyire vicsorog ram.
12/23 anonim válasza:
Csivava, spicc, meg úgy általában a kistestű kutyák. Gondolom a kis termetük miatt így próbálnak érvényesülni. Nekem törpeuszkárom volt, na az sem volt semmi, amikor felcseszte az idegeit azon, hogy meglátott egy nagyobb kutyát.
13/23 anonim válasza:
#11 De itt most nem a kutya félelmetességéről van szó, hanem a hangjáról. Ha nem látnád a kutyát, csak a hangját hallanád, a tacskótól jobban összecsinálnád magad.
15/23 anonim válasza:
Szomszédoméknak kaukázusiuk van és amikor előszőr meghallotam kb rohantam be a házba
16/23 anonim válasza:
13, hallani lehet egy kutya hangjan, kb. mekkora merettel rendelkezik, a tacskoknak eleg vekonyka, visitos hangja van, gyorsan vakkantgatnak. Idegesito, de nem felelmetes.
18/23 anonim válasza:
Az idegbeteg fajta nemetjuhasz ...
20/23 anonim válasza:
Az en kutyamtol eddig mindenki beszart ha elkezd ugatni. Kozepazsiai a lelkem :) Gombaszedoket eloszeretettel riogatja, amikor meg jon valami csinos futolany - olyankor csajozik :D Jofej amugy, de ertheto modon azert mindenki megijed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!