Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a kutyám...

Mit tegyek, ha a kutyám retteg, mert a szomszéd már reggel óta lövi a petárdákat az udvarán?

Figyelt kérdés
Bent van, de csak rettegve ül az ágy alatt, kivinni nem lehet. Nyugtatót adtam neki, de azt se lehet állandóan. A szomszéd reggel óta petárdázik a kertjében, ráadásul a gyerekkel. Rendőrt már hívtak rá (nem én), ki se jöttek...Értelmesen beszélni nem lehet vele, "egy kutya miatt" biztos nem fogja abbahagyni.

2020. dec. 30. 15:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
31%

Tényleg gáz de ha nem sért törvényt, akkor nem szólhatsz bele, mit csinál a saját tulajdonán.

Költözz el.

2020. dec. 31. 11:21
 42/44 anonim ***** válasza:
52%
Éppenséggel még a csendháborítást meg lehetne játszani. Egy dolog, hogy egész évben lehet használni bizonyos pyrotechnikai termékeket, de az állandó zaj ugyanúgy probléma, mint panelben a hónapokig tartó zajos felújítás.
2020. dec. 31. 11:25
 43/44 anonim ***** válasza:
27%
Elöször is, szerezzél be néhány petárdát, hogy valami minimális elképzelésed legyen a petárdákról. És akkor tudni fogod, hogy a petárdát nem lövik, hanem meggyújtják, és eldobják, vagy ott hagyják és arébb mennek. A kisebbeket akár kézben is lehet müködtetni, mint ahogy gyerek mutatja ebben a videoban. https://www.youtube.com/watch?v=XM9D4Xr0s8k
2021. jan. 1. 08:43
 44/44 anonim ***** válasza:
46%
Én szeretem az állatokat,és utálom a petárdát, de azt is hozzá kéne tenni, hogy a kutyák is rengeteg zajt csinálnak. Folyton ugatnak, éjjel is. Megijesztenek embereket, gyerekeket. Póráz nélkül sétál a harci eb, mert "nem bánt". Mindenhova odaszarnak, hetente lépek bele. A kutyáknak és a kutyásoknak valamiért mindig mindent lehet, de ha az ő határaikat sértik, akkor azonnal megy a hiszti. Még egyszer: mondom ezt úgy, hogy soha nem vettem petárdát és nem is fogok.
2021. jan. 1. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!