Mit tegyek, ha a kutyám retteg, mert a szomszéd már reggel óta lövi a petárdákat az udvarán?
Figyelt kérdés
Bent van, de csak rettegve ül az ágy alatt, kivinni nem lehet. Nyugtatót adtam neki, de azt se lehet állandóan. A szomszéd reggel óta petárdázik a kertjében, ráadásul a gyerekkel. Rendőrt már hívtak rá (nem én), ki se jöttek...Értelmesen beszélni nem lehet vele, "egy kutya miatt" biztos nem fogja abbahagyni.2020. dec. 30. 15:38
12/44 anonim válasza:
Nyugodtan tegyél feljelentést, mert durrogtatni csak 31-én lehet, másrészt a petárda illegális.
13/44 anonim válasza:
Adj a kutyának nyugtatót! Évi 3-4 napot nem bírtok ki?
Felénk egész évben toljuk, mert legális.
14/44 anonim válasza:
15/44 anonim válasza:
Idézem neked a linkből, ha már nem olvastad el:
"a PETÁRDA eddig is TILOS volt (10+ éve), EBBEN SEMMI NEM VÁLTOZOTT!"
A kérdező kifejezetten petárdát említett.
16/44 anonim válasza:
15.-nek.
A kérdező honnan tudja mi az?
17/44 anonim válasza:
Te honnan tudod, hogy mi az a petárda?
2: Feljelentéshez nem kell tudni, elég ha csak a gyanúja merül fel. Legfeljebb kijönnek és elmennek, de abban biztos lehetsz, hogy utána sokszor meggondolja akarja-e még folytatni a durrogtatást.
18/44 anonim válasza:
#17:
A kérdező írta, hogy nem megy ki a yard. Mert valszeg nem is peti az, hanem tüzi. Az meg nem tiltott. 😁
19/44 anonim válasza:
Oké, játszunk!
Rendőrség csönget.
Kimegyek.
"Jó napot! Maga petárdázik?"
"Jó napot, nem. Viszont látásra!"
És ennyi!
20/44 anonim válasza:
Feküdj az ágy alá teis attól megnyúgszik.. amúgy meg had csinálja a saját udvarában használhatja egész évben..tarcsál macskát az nem fél annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!