Mit tegyek ha a kutyám őrjöng a szomszédra? SOS
Hat en biztos, hogy ebben az esetben inkabb a hazban tartanam a kutyat napkozben.
Nem lehet, hogy egyebkent valamivel provokaltak, csak mert nem tetszik nekik? Csak azt nyilvan nem vettek videora.
De az tuti, hogyha alapbol igy viselkedik, akkor en se akarnam kozelebbrol megismerni a kutyat. Tartsd bent, nehogy megmergezzek, vagy valami legyen vele.
Nem lehet, hogy direkt hergelték a kutyát, hogy így viselkedjen a kamerázás alatt?
Én titokban gyorsan felszerelnék egy kamerát, és azt venném alapul.
vagy magyarázd meg a kutyádnak hogy ne csaholjon a szomszédokra vagy vidd el máshova azt az állatot. Az nem állapot hogy ezt műveli a szomszédaiddal, különösen gyerekekkel. Pincébe ne zárd mert az kínzás. Akkor vagy tartsd házban és takaríts utána vagy menhely vagy kínlódásmentes altatás. Vannak ilyen kutyák, általában pl a dalmaták is eszetlenek. És mielőtt azt mondod hogy kegyetlen vagyok amiért altattatnám a kutyádat akkor emlékeztetnélek a "kínlódásmentes" szóra. Ja és a prioritások :
EMBER > KUTYA
Ha hergelnék a kutyát, akkor is így viselkedne, amikor a kérdező kint van vele, ezt nem gondoljátok? Mert a szomszédban van egy idióta németjuhász, aki az összes szomszédot megugatja, sőt, az öngyújtó kattogásra is tombolni kezd és nem csak akkor, amikor nincs kint a gazdája.. hanem folyamatosan, amint mozgást hall/lát valamelyik szomszédnál. Szerintem ha hergelte volna a szomszéd, akkor folyamatosan így viselkedne amikor meglátja őket, ha ott van a gazda, ha nem.
"A szomszédnak ajánlottam, hogy menjünk ki az utcára és ismerkedjenek össze a kutyával, de nem hajlandó rá..."
Megmondom őszintén én sem engedném a gyerekeimet a kutyád közelébe, miután így viselkedik.. másodperceken belül tragédia történhetne, annál meg egy szülő azért felelősségteljesebb, mintsem itt 50-50% eséllyel ismertesse össze a gyerekeit azzal a kutyával, aki szedi szét a kerítést, amikor kint játszanak az udvaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!