Ki lehet hívni a szomszédra a rendőrséget?
Rendort mert tv-zik es kiabal? Hivd nyugodtan, kirohognek.🤣😅
A panel ilyen, minden hallatszik, mégha fingasz is...
Ha uvoltve hallgatna zenet ejjel 2kor vagy utne-verne a gyereket vagy hajnali 6kor mar fur-farag akkor hivhatsz rendort.
Bírom, hogy mindenki arra fogja, hogy a PANEL AZ ILYEN!
Igen, vannak dolgok, amivel nem tudsz mit csinálni, pl, ha lehúzod a WC-t, vagy ha porszívózol.
DE! Érdekes, én nem ordibáltatom a TV-t, nem használok mélynyomót, nem csapom a sarkam a padlóhoz, nem üvöltetem a zenét, nem beszélek úgy, mintha kiabálnék, nem rendezek házibbulit, pont azért, mert tudom, hogy A PANEL AZ ILYEN!
Ha van egy kisebb felújítás, előre kiírom a lépcsőházban, hogy mikor, és elnézést kérek a kellemetlenségért.
Érdekes, rám még soha nem panaszkodtak.
Nem (csak) a panellal van a baj, hanem az emberek "beleszarok" felfogásával.
Ő hívhatná ki rád, mert éjjel kettőkor az ablakán kopogtatsz, meg ütöd a falat.
A jó Isten mentsen meg az ilyen szomszédtól!
#4:
Akkor költözz tanyára, ott semmi nem fog zavarni, te kis idegbeteg. Vidd magaddal a kérdezőt is, aki meg veri a falat, mint egy dilinyós.
4-esnrk teljesen igaza van
Milyen érdekes h minket egyik szomszèd sem hall?
Mondjuk mert este 10 kor eszenbe jut h más lehet korán kel reggel?lejjebb veszem a hangeröt a tèvén?Papucsban járkálok halkan nem ùgy mint egy elefánt?
Nyögni halkan szoktam,nem adom el az egèsz hâzat.
Bulit nem rendezek,ha vendègeink vannak rájuk szòlok ha hangosak.
A gyerekekre is úgyszintèn.
Szerencsére tudok figyelmes lenni,panelban figyelni kellene egymásra nem pedig leszarni
Egyèbkènt van hâzirend?
Nálunk este 10 töl es egesz vasarnap tilos a hangos tevékenység
Voltak rendörök mâr házibuli miatt,kiabâlás miatt is.
történt feljelentès is.
12 lakás van csak itt is,de mindig van 1,aki nem tud tisztelettel lenni mâsra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!