Mit tudok tenni, ha egy visító gyerek szemből elkezd rohanni a kutyám felé, hogy ne harapja meg?
Jól nevelt kutya, mindig pórázon van, de jártam már párszor így. Megijedhet, megharaphatja és "természetesen" én leszek a hibás.
Egy szituban az anyja még időben elkapta és elnézést kért, másik esetben kénytelen voltam a kutya elé állni, ez jó megoldás?
26: na ezaz, de istengazdanak meg kell vedeni, tehat leorditani vagy lerugni a gyereket. Egyeb esetben a kutya joggal erzi magat egyedul hagyva a szituban. Èrtem en, hogy mirol beszelsz, jot mondasz, csak na èrted... akkor meg is kell azt a kutyat vèdeni, egy-ket-harom, akarhany alkalommal, amig kialakul az a fajta bizalom, hogy ahhhaaa, lehetek
nyugodt, mert a gazdi intezkedik. De ugy, hogyha folyamat ra vannak engedve a debil kölykök a kutyàra és nincs megvèdeve (az nem a kutya hibàja ès nem is idegrendszeri gond), akkor ki fog tàmadni, hiszen nincs màs mentsvàra. Ez a gazda hibàja. Szàjkosàr helyett elkezdhetne inkàbb normàlis vèdelmet biztosítani az àllatànak.
31, az már más kérdés.
Ha a gazda nem tudja felnőtt módra azt mondani egy gyereknek, hogy "állj öcskös, ez egy kutya, foga van." és ezzel hatni is rá, akkor ott már más, talán komolyabb baj van, mint hogy a kutya harap-e.
Az én véleményem: Egy kutya ne döntse el magától, hogy hogy kell-e harapni, ugyanakkor a gazda bírjon már el egy gyerekkel agyelborulás nélkül is.
Telen vigyel magaddal vizet fujos flakonban es fujd le a kolykot. Vagy onsd le . Jogszabalyba nem utkozik,megis megszabadulsz tole.
Vagy akar desodorral,csotanyirtoval vagy hajlakkal is legujhatod. Kohog egyet a kolyok es nem lesz harapas.
A kis vizipisztoly is jo. Ne jonjon kozel.
Meg a gyerekekkel az a baj,h a kutya nem csinal semmit,megis elkezd orditani es hazudozik. A magyar torvenyek mindig a gyereket vedik,ezert akadalyozd meg,h a kolyok a kutya kozelebe menjen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!