Egy kistestű kutyának jó lehet egy gyerek póló?
Figyelt kérdés
Mármint fel tudnám rá adni valahogy? Csak egy fotó kedvéért, kintre rendes kutyaruhái vannak2020. okt. 29. 14:05
1/14 anonim válasza:
Hívd már magadra az állatvédelmiseket.
2/14 anonim válasza:
A gyerek póló gyerekeknek van.PONT.
3/14 anonim válasza:
Ha átmegy rajta a feje, akkor persze. Az előző két vérállatvédőnek mi baja?
4/14 anonim válasza:
Mármint egy baba póló? Mert az még talán elmegy. Ha méretben jó nem látom az okot, hogy miért ne tudnám ráadni.
6/14 anonim válasza:
Persze, ha rámegy akkor jó, de ha bady akkor vágj egy lyukat a fenekére
7/14 anonim válasza:
Próbáld rá.
Lehet én maradtam le, de fogalmam sincs hogy ez miért is kérdés :D Próbáld ki.
8/14 anonim válasza:
Próbáld ki, ha nem megy rá, ne erőltesd. Az én kutyámnak kisbaba fürdőköntöst vettem, ha nagy esős séta vagy fürdetés után hideg napokon be kell bugyolálni valami melegbe, hogy ne fázzon meg.
9/14 anonim válasza:
Persze. Nyulos legyen. Probald ra.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, azért volt kérdés, mert nincs gyerekem, tehát ilyen pólóm sincs és nem akartam megvenni hiába :)
2020. nov. 4. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!