Hogy tartjátok tisztán az ágyat ha a kutya is veletek alszik?
Már miért lenne minden cserénél egy frissen vásárolt lepedő? Ennek amúgy mi az értelme? Szerinted mindig kidobáljuk a használtat??
Eskü, gyakorin egyre bizarrabb gondolkodású emberek vannak, nem is értem.
Az én kutyámnak nagyon kicsit hullik csak a szőre, pedig hosszú. Volt tacskóm, annak sokkal több szőre volt mindenen. Meg szoktak lepődni az emberek, mert szinte semmi szőr nem hullik belőle.
Amúgy esténként (és nappal is, ha kell) meg van mosva a lába, feneke és az arca/álla. Baromi tiszta kutya, nem szokott büdös sem lenni. Havonta minimum egyszer fürdik (értem itt a samponos, teljes kutyás fürdést), rendszeresen jár kozmetikába is.
Velem alszik.
Mubor lepedo van. Vizallo,lemoshato,leseperheto a szor.
Agynemuhuzat szaten. Nem ragad ra ugy a szor. Razasra lehullik.
Ebredes utan zuhanyzok vagy lesoprom magam.
Vedd lazabban. Kit erdekel,h amig alszol,kutyaszor van rajtad? Vagy,amikor felkelsz??
Látom, sokaknak megy az értelmező olvasás :)
A kérdés az volt, hogy aki a kutyájával alszik, az hogyan tartja tisztán az ágyat. Nem az, hogy kinek nem alszik az ágyban a kutyája és miért nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!