Kinek van szapis kutyusa? Őszinte vélemények, tapasztalatok? Csak azoknak válasza érdekel , akinek tényleg van/volt szapis kutyusa.
40, de ha tényleg érdekli a kutyái sorsa, és megfelelő körülményeket biztosít nekik, és rendesen kiképezte magát, mindent tud az adott fajta genetikájáról, akkor mi tartja vissza hogy rendesen csinálja? Akkor miért kell szűrések és papírok nélkül csinálni?
Én nem hiszek ebben, hogy van normális szaporító.
Az tuti hogy egy szaporító sem ad hozzá semmit az adott fajtához a tevékenységével, inkább elvesz.
Van egy szapis 2 éves bichonom. Semmilyen betegsége nincs és nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott szép kutyus.
Szüleimnek először tks bernijük volt, azt szaporították egy másik tks bernivel. Kölyköt nem tudtak meg tartani mert balesetben hirtelem halt meg, de apám rábukkant egy "unoka" alomra, ahonnan elhozott egy kölyköt. Szegény diszpláziás volt 7 évig élt. Most a harmadik berni is szapis, elég gyakran begyullad a füle, talán allergiás. De jellemben mindegyik kutya nagyon jó volt.
Én úgy értelmeztem, hogy a félelemtől remeg, nem a hidegtől, de lehet én gondolom rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!