Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek van szapis kutyusa?...

Kinek van szapis kutyusa? Őszinte vélemények, tapasztalatok? Csak azoknak válasza érdekel , akinek tényleg van/volt szapis kutyusa.

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 15:14
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
78%

40, de ha tényleg érdekli a kutyái sorsa, és megfelelő körülményeket biztosít nekik, és rendesen kiképezte magát, mindent tud az adott fajta genetikájáról, akkor mi tartja vissza hogy rendesen csinálja? Akkor miért kell szűrések és papírok nélkül csinálni?

Én nem hiszek ebben, hogy van normális szaporító.

Az tuti hogy egy szaporító sem ad hozzá semmit az adott fajtához a tevékenységével, inkább elvesz.

2020. nov. 16. 23:12
 42/46 anonim ***** válasza:
82%
#33, az bizony szapis. Én vagyok a 4 hónapos amstaffos, akinek az anyja bichonja szapis, és ugyanez a történet. Anyumék beállítanak a szapihoz, ő meg előadja hogy tud adni törzskönyvet ha kérik, de akkor legalább dupla annyi az ára a kutyának. Nyilván nem kérték anyumék, de kiváncsi vagyok, mit mondott volna a szapi ha kérik, mert nyilván nincs semmilyen törzskönyv. Tenyésztő ilyet nem csinál, a törzskönyv nem opció.
2020. nov. 17. 07:42
 43/46 anonim ***** válasza:
89%
16-os: ugye nem kinnt tartjatok?? Viharban persze,hogy remeg,mert fazik. Vidd be a lakasba. Kistestu kutya,nem valo kintre!!!
2020. nov. 17. 08:47
 44/46 anonim ***** válasza:
74%

Van egy szapis 2 éves bichonom. Semmilyen betegsége nincs és nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott szép kutyus.

Szüleimnek először tks bernijük volt, azt szaporították egy másik tks bernivel. Kölyköt nem tudtak meg tartani mert balesetben hirtelem halt meg, de apám rábukkant egy "unoka" alomra, ahonnan elhozott egy kölyköt. Szegény diszpláziás volt 7 évig élt. Most a harmadik berni is szapis, elég gyakran begyullad a füle, talán allergiás. De jellemben mindegyik kutya nagyon jó volt.

2020. nov. 17. 10:13
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy értelmeztem, hogy a félelemtől remeg, nem a hidegtől, de lehet én gondolom rosszul.

2020. nov. 17. 13:16
 46/46 anonim ***** válasza:
21%
Tapasztalatból írtam, hogy vannak normális szaporítók is, akik simán lehetnének tenyésztők de nem végzik el a tanfolyamot vagy mi kell hozzá, nekünk majdnem 18 évet élt a spánielünk, nem volt semmi betegsége makk egészséges volt pedig eleve betegségre hajlamosak ezek a kutyák.
2020. nov. 17. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!