Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek van szapis kutyusa?...

Kinek van szapis kutyusa? Őszinte vélemények, tapasztalatok? Csak azoknak válasza érdekel , akinek tényleg van/volt szapis kutyusa.

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 15:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
82%
Előző vagyok, túl sokat nem számít de 2 és fél hónapos korában került hozzám. Félreütöttem, bocs :D
2020. nov. 16. 18:17
 32/46 anonim ***** válasza:
47%

Sok kutyám volt már, volt, hogy egyszerre több is.

Egyetlen egyet kellett elaltatni. A törzskönyves beagle-t.

A többi, akik csak úgy "háztól" kerültek hozzánk, meg éltek 10-15 évig! (angol cocker spániel-15 évig élt, kis keverék 12 évig)

Tudom, hogy ez csak egy tenyésztős kutya, de én ez alapján többet nem veszek tenyésztőnél kutyát, az biztos.

A mostani kutyám egy mudi, juhásztól van. 11 éves lett novemberben. Egészséges, semmi baja.

7 éve lakok egy nagyvárosban. Van itt egy dobermannos bácsi. 300ezernél olcsóbbat nem vesz, csak győzteseket. A 7 év alatt a 3. dobermannja van.... (szívmegnagyobbodás, rák vitte el a másik 2 dobit..)

Az én mudim meg éli világát...

2013ban vettem 7000Ft-ért oltással, oltási könyvvel, féregtelenítve!

2020. nov. 16. 19:24
 33/46 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom, hogy szapis-e a kutyam, mert állítólag igazi tenyeszto es a kutyának is lenne torzskonyve … de nekem nem kellett a papír, ezert ott hagytam.

Szoval akkor lehet mostantól szapis a kutyam, pedig "A" torzskonyve van (valahol) :)

2020. nov. 16. 20:46
 34/46 anonim ***** válasza:
85%
Szapis, mert tenyésztőnél nem opció a tk.
2020. nov. 16. 21:05
 35/46 anonim ***** válasza:
83%

#32-es!

Te vagy az 'Gabica27' ?

Azt hittem 10 hetesen vetted a kutyád.

2020. nov. 16. 21:07
 36/46 anonim ***** válasza:
63%

35! Igen, én vagyok az. Csak különböző okokból már nem látható a nevem.

Igen, 10 hetesen vettem. Miből gondolod, hogy nem? Nem értem a hozzászólásod, ne haragudj! (este van... A 4.5 éves lányom leszívta az agyam :))

2020. nov. 16. 21:11
 37/46 anonim ***** válasza:
86%
Nem én írtam a 35-öst, de gondolom az tűnt fel neki hogy ha 2013-ban vetted 10 hetesen akkor most novemberben nem tölthette a 11 évet.
2020. nov. 16. 21:19
 38/46 anonim ***** válasza:
40%

Jajjj... Mondom, hogy fáradt vagyok! 2010ben vettem. 2009 novemberben született.

Bocsi. Az ovisom lefárasztott teljesen... ("kicsit" nehéz vele néha.. Autizmus gyanús sajnos)

2020. nov. 16. 21:26
 39/46 anonim ***** válasza:
80%

Kozel 11 evvel ezelott kaptam a kutyusomat, anyamek szapitol vettek szinten tudatlansag miatt. Havanese allitolag, bar szinte pomeraniai torpespicc merete van, nem sokkal nagyobb es kan. Gyenge volt es koran is lett elvalasztva (kiturtak a cicitol es kikozositettek a testverei, orvoshoz meg hat persze nem vittek el egyiket sem). Nem sokon mulott, hogy meghaljon. Lehet ezert maradt ilyen pici, nem tudom. Szerencsere ferges nem volt es beteg sem, de utana. Felnottkoraban az osszes letezo fajtabetegsege kijott szinte. Allergia, emiatt allando fulgyulladas, legcsoszukulet, patella, ekcema, rossz fogak, kva erzekeny bor. Raadasul nem is altathato/bodithato. Rettenet, mennyi betegsege van szegeny kutyanak, kezeljuk, ahogy tudjuk, de ameddig nem sulyosbodik a helyzet nem fektetjuk mutoasztalra, mivel a vizsgalatok alapjan hatalmas a kockazat, az orvos sem javasolta. 11 eves a dragam, o a szemem fenye, nagyon igyekszem vigyazni ra es mindent megadni neki, amit csak lehet. Betoneros kotelek van koztunk, foleg a kiskora miatt, ahol folyamatosan mellette kellett lennem, ejjel is etetni, itatni satobbi. Elvalaszthatatlan tolem.

De en azt mondom nem eri meg. Szaporitos kutyanak lesz baja, akkor is, ha nem veszed eszre. Nem jo vegig nezni, hogy beteg a kutya, en nagyon sajnalom az enyemet es allando buntudat mardos, hogy ilyen allapotban kell lennie, de nem merjuk meglepni a muteteket.

2020. nov. 16. 23:00
 40/46 anonim ***** válasza:
29%
Én úgy gondolom, hogy van sok olyan “szaporító” ahol olyan minőségű kutyák vannak, amilyen egy tenyésztőnél. Ugyanúgy ahogyan tenyésztőt keresel magadnak, utánajársz a hírnevének stb. Ezt meg lehet csinálni a szapis eladónál is. Érdeklődni lehet szépen, szülőket megnézni. Megnézni hogy milyen helyen vannak. Stb.
2020. nov. 16. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!