Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek van szapis kutyusa?...

Kinek van szapis kutyusa? Őszinte vélemények, tapasztalatok? Csak azoknak válasza érdekel , akinek tényleg van/volt szapis kutyusa.

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 15:14
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
9-es , a lekezelő stílus nélkül is megértettem volna
2020. nov. 16. 15:31
 12/46 anonim ***** válasza:
86%

Nekem bátyámnak van 2 szapis 2havanese kutyája.Nem ő vette hanem befogadta őket.

Szerencsétlen kutyáknak minden baja van.Egyiknek valami gerincbetegsége van és idegrendszeri problémája illetve sokkal kisebb mint az átlag.

A másik mondhatni egészséges mert ő csak allergiás minden szarra.

Már dupla annyit költöttek állatorvosra mint amennyibe kerül egy tenyésztőtől.

2020. nov. 16. 15:34
 13/46 anonim ***** válasza:
85%
Szapis Yorkiem van, exemtől kaptam ajándékba. Most 4 éves, és a hátsó két lábára térdkalács ficamos. Decemberben viszem vissza kombinált oltásra, és tanácsot kérek orvostól, hogy érdemes-e műttetni. Én sem támogatom a szaporítókat, és kérlek, te se vegyél tőlük. Nem tudhatod mikor jön ki rajtuk valami betegség, én egyelőre örülök ha "ennyi" baja van a kutyámnak, sajnos ez is örökletes.
2020. nov. 16. 15:34
 14/46 anonim ***** válasza:
77%

Még gyerek koromban kaptam egy border colliet a szüleimtől, most 12 éves, eddig semmi komoly problémája nem volt szerencsére.

Gondolom arra megy ki a kérdés, hogy bebizonyítsd, hogy nem is olyan betegesek a szapis kutyák, ezért nem is rossz onnan venni.

Erről az a véleményem, hogy szerintem egy kutyát úgy kell tartani, hogy legalább napi fél-egy órát foglalkozol vele egész életén keresztül és heti párszor tanítgatod is minimúm fiatal korában.

Aki ezt nem képes megcsinálni(pl napi egy falkaséta és sport/bh vizsga), annak a tevékenységét én semmilyen módon nem akarom támogatni.

2020. nov. 16. 15:36
 15/46 anonim ***** válasza:
83%
Na már megint a havanese-s kérdező. Miért kell minden nap feltenni egy szapis kérdést? Rossz a lelkiismereted? Ha nincs olyanod akkor vedd meg, csak állj le a mindennapi kérdésekkel, mert folyamatosan feszültséget szítassz a kutyások között, ha meg ennyire fel-feltör benned a bűntudat hogy valami gusztustalan szaporítót akarsz támogatni, csak "mer' há másokis" akkor vegyél rendes tenyésztőtől.
2020. nov. 16. 15:42
 16/46 anonim ***** válasza:
61%

A családdal eldöntöttük, hogy foxit veszünk.

Apám azt mondta tenyésztőhöz megyünk nézni, amúgy utólag kiderülve szaporítós kutya volt.

5000 ft-ért vettünk egy szukát. Viharban és ha izgatott remeg, de ezen kívül semmilyen baja nincsen, végtelenül játékos és tanulékony ahogy egy foxihoz illik.

2020. nov. 16. 15:44
 17/46 anonim ***** válasza:
85%
Az előző labim szapis volt. Sajnos neki előjött epilepszia 1,5 évesen ami ugye valószínű örökletes. Illetve később öregkorában bőrrák.
2020. nov. 16. 15:44
 18/46 anonim ***** válasza:
83%
barátosném első beagle-je szapis volt. valami ideggyengesége volt, megnyugodni konkrétan sose tudott, mindig pörgött, idegbeteg volt. alig élt pár évet, de azt nem tudom, hogy eutanázia volt-e vagy magától halt meg. most egy beagle keveréke van, akit túletet, úgyhogy teljesen el van hízva. és pofátlan is, de az a nevelés hiánya.
2020. nov. 16. 15:48
 19/46 anonim ***** válasza:
78%

Menhely/fajtamentés számít? Az enyém ilyen helyről van. Utcáról mentett, kiköpött mása egy fajtának, szokták is kérdezni, hogy az-e, csak a mérete más. Ő egyébként egészséges, inkább az előélete miatt van vele plusz munka, valószínűleg kidobták, már nem volt kölyök, mikor hozzám került.

Nézd, lutri, hogy egészséges lesz-e a kiskutya. Ha nem rettensz meg a feladattól, menthetsz is, kölykök is vannak. Vagy gyűjts tenyésztőre, de azt is érdemes alaposan megnézni, mert nem minden tenyésztő korrekt.

2020. nov. 16. 15:52
 20/46 anonim ***** válasza:
6%
Mi border coliet szaporítunk és eddig sose jött senki panaszkodni.
2020. nov. 16. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!