Mi legyen? Teljesen össze vagyok törve lelkileg, 2 hét múlva hoztam volna haza tenyésztőtől a havanese kiskutyusomat, erre ma hív a tenyésztő hogy úgy néz ki, hogy beteg a kutyus, nem eszik, nem nő, nem fejlődik. Azt mondta ő így nem adja ide nekem,
Mert Beteg kutyát nem ad senkinek.
De én szívem szerint így is elhoznám. Szerintetek? 230ezer forint.
Ez csak így felmerült bennem de lehet totál tévedek
mielőtt letámadnátok
Nincs támadás. Jól gondolkodsz.
Az ember mikor kiskutyát választ, némi érzelem befigyel.
Milyen a kiskutya temperamentuma, neked milyen elvárásaid vannak a kölyöktől és még sok minden.
E tenyésztőnél úgy látszik, csak darab-darab minden kölyök.
Hát mi is kaptunk útlevelet, pedig belföldi vevök voltunk.
Na mindegy, ha beszéltek, kèrdezd már meg, mi baja a kiskutyának.
tegnap 21:29
Tévedsz. Külföldön sokszorosan drágábbak a kölyökkutyák. Ha egy külföldi csak a felét fizeti az ottani vételárnak, a magyar tenyésztő akkor is többet kap, mintha itthon adná el.
Biztosan hivatalos tenyesztorol beszélünk most?
Kulfoldon elek, nemrég lett egy kiskutyánk es rengeteg kamu eladóba futottunk bele. Pontosan azt csinálják mint amit leírtál, elkérnek foglalot aztán azt mondjak szivzorejes a kutya nem adja oda es le nyúljak a pénzt, nagyon vigyázni kell. Túl gyanús, hogy nem tudja mi a baja, reg orvoshoz kene vinni, nincsen olyan h csak úgy nem eszik, azt viszed orvoshoz, pláne 6 hetesen!!! Voltal megnézni a kiskutyat? Egy tenyésztőhoz el lehet járni es végig követni a kiskutya fejlodeset, 1 hetes korától jártunk 2 hetente megnézni. Tudom mit erzel, en is vártam igy heteket aztán ugyan igy átvertek, szerencsére nem fizettem előleget igy csak a lelki seb maradt utána. Rengeteg átverés van most a kutyákkal a világban, nem csodálkoznék ha Magyarországon is kezdődne a lehúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!