Wuuff oldal mennyire biztonságos? Tényleg valóban kizárólag törzskönyves kutyák vannak ott, valódi, bejegyzett tenyésztőktől?
Köszi a választ!
Ez pontosan mit jelent?
A szerb papír az nem megbízható?
Amúgy az oldalon vannak fent amerikai kennelek is, meg mindenféle, de engem a magyarok érdekelnek csak.
Bárki - értsd, BÁRKI - regisztrálhat tenyésztőként. Én nem vagyok se tenyésztő, se szaporitó, az összes kutyám menhelyről van és ivartalanitottak, de most, a kedvedért regisztráltam, mint csivava tenyésztő, és feltöltöttem csivava képet (ami egy 15 évvel ezelőtti kutyám volt).
Szerinted megbizható az oldal?
3-as vagyok, "Csilivili" az ál-kennelem neve, csak, hogy leellenőrizhesd, hogy par ezer Ft-ért az regisztrál tenyésztőként, aki akar. Az oldal nem kér semmilyen iratot vagy feltölést, csak megkérdezi, hogy a féregtelenités és még pár dolog emeli-e az árat. :D :D :D
Hja, és ne akarj tőlem kutyát venni, mert nem eladő a 6 éves menhelyi keverékem :D :D :D
#6 Bordercolliemacska:
Nem, én a Csilivili nevet választottam kennel névnek és az én nevem Carla Granadeno volt. Hehehehe.
(És tegnap este töröltem is magam. Amúgy, ha jól emlékszem, az oldal Floridai bejegyzésű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!