Mi legyen? Teljesen össze vagyok törve lelkileg, 2 hét
múlva hoztam volna haza tenyésztőtől a havanese
kiskutyusomat, erre ma hív a tenyésztő hogy úgy néz ki,
hogy beteg a kutyus, nem eszik, nem nő, nem fejlődik. Azt
mondta ő így nem adja ide nekem,
Figyelt kérdés
Mert Beteg kutyát nem ad senkinek.
De én szívem szerint így is elhoznám. Szerintetek? 230ezer forint.
így ne hozd el, egyelőre ott jobb kezekben van. és hátha..
2020. nov. 12. 20:48
3/41 anonim válasza:
Sajnálom :(
Egy ilyen drága kutyát pont azért nem ad ki a tenyésztő mert felelősségteljes. Ő szakember, jobban tud gondoskodni róla és ha meggyógyul, biztos megkaphatod. Kérd hogy folyamatosan tájékoztasson az állapotáról.
2020. nov. 12. 20:51
4/41 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, már kisírtam a szememet, annyira aranyos a kutyus, meg már régóta készültem erre és nagyon beleéltem magam :(
2020. nov. 12. 20:55
5/41 anonim válasza:
Ne hozd el betegen! Ha odaadná akkor szaporító lenne, nem tenyésztő.
2020. nov. 12. 20:59
6/41 anonim válasza:
Ha megteheted és akarod hozd él.
Sokba fog kerülni, de lehetsz jó gazdija.
2020. nov. 12. 21:21
7/41 anonim válasza:
Ne hozd el, simán lehet erre játszik, amiatt is mutatja a fényképét, sok szaporító van aki állatkínzással keresi a pénzt.
Ha pénzért adja oda neked betegen akkor kb. tuti szaporító.
2020. nov. 12. 21:26
8/41 A kérdező kommentje:
Nem akarja ideadni nekem én eroszakoskodok
2020. nov. 12. 21:36
9/41 anonim válasza:
Nem adhatja oda betegen, mert őt hurcolhatják meg érte. Ha igazi tenyésztő, azaz bejegyzett kennelnévvel ellátott szakember, akinek a kutyái minden eü szűrésen átmentek, nem adhat ki a kezei közül beteg kutyát. Ez nem úgy működik, hogy te akarod, ezért betegen is elhozod. Itt az ő jó híréről és a kutyus egészségéről van szó. Ha felelősségteljes akarsz lenni, ne is nyaggasd a tenyésztőt, hogy adja oda. Nála szerintem úgyis jobb kezekben lesz. Biztosan te is csodálatos gazdija leszel és tiszta szívből szereted majd, de ide a szeretet nem elég. Hidd el, jobban ért hozzá és ha meg lehet gyógyítani, nála nagyobb eséllyel gyógyul majd meg, hogy aztán élete végéig a te kis angyalkád maradhasson. Kitartást neked és sok erőt a kutyusnak! Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyuljon!
2020. nov. 12. 21:39
10/41 anonim válasza:
Nem kell ennyire izgulni, a kiskutyát mar reg eladta dragabban ... neked meg mondania kellett valamit. Majd lesz masik kutya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.