Melyik staffbull(staffordshire bullterrier, nem amstaff) tenyésztőt ajánljátok, akár külföldről?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 23:44
1/12 anonim válasza:
Markovstaff kennelnek vannak szeles fajtajuk amstaffjaik. Nezd meg oket. Ok meg alkalmasak a futasra,de jo szeles vaskosak.
A teljesen rovidlabu staffbull fajta. Iinstan lattam olyanokat:
xxldesignerpitbulls
De vele nem nagyon fogsz kirandulni meg futni.
darkdynastyk9s
2/12 anonim válasza:
A kanari szigeteni kutya olyan ,mint az amstaff felturbozott kokszolt modosulasa. Sokkal szelesebb izmosabb. Lehet,h rajuk gondolsz.
4/12 anonim válasza:
A ColoradoDevils Staffordshire bullterrier kennelben most lesznek kölykök, a vemhes szuka már a "végén jár" :)
5/12 anonim válasza:
1: staffordshire bullterriert keres, nem ilyen össze vissza kutyulgatott mozogni nem képes designer "XXL pitbullokat"
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, #3-as.
Nem is értettem az elsőt, miért lenne mozgásképtelen a staffbull..
Na mindegy.
Pici izomagyat keresek, igen.
Köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 29. 08:32
7/12 anonim válasza:
De az aranytalanul rovidlabut keresed? Mert tudtommal az a stabbfull. De tudd rola,h nem tul eletkepes.
En is izomagy kutyat akartam,megertelek.
Nezd meg a szuloket,mennyire izmosak,mert a genek is meghatarozzak milyen lesz a kutyad,nemcsak a barf meg edzes kell hozza.
9/12 anonim válasza:
Álljál már le. Staffordshire bullterriert keres, nem masztiffokat. Nem vagy képben, ne kötekedj
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem beteges fajta, remekül mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!