Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mudi, beagle és staffbull együtt?

Mudi, beagle és staffbull együtt?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves mudim és egy 1,5 éves beagle-öm. Napi kb 2-3 órát sétálunk, ha időm engedi kirándulunk is sokat. Heti 5x futni járok a mudival, a beagle addig otthon marad, mert nem az ő stílusa, nyugodtabb típus. A mudi viszont bírja, így mindig őt viszem magammal. Régóta imádom a pitbullokat, de számomra túl nagyok (kis-közepes testűeket preferálom). Azonban most szabadidőmben utána néztem és rátaláltam a staffordshire bullterrier fajtára, aki szintén bull típusú, de jóval kisebb. Egyből beleszerettem. 1-2 év múlva szeretnék egy harmadik kutyát és mivel régi vágyam egy bull típusú, így a staffbullra gondoltam. Nézegettem tenyésztőket is.

Kérdésem az, hogy mit gondoltok erről a 3 fajtáról együtt? Elég lenne a staffbullnak is a fentebb leírt foglalkozás? Esetleg van valami különös igénye?

2020. ápr. 24. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
20%

Birkozni szeressenek vele a kutyaid. Ne legyen vele egyezo nemu kutyad. Mindenkepp vinned kell ot is futni. En is ket nagy bullal futok egyszerre. :)

Tanitsd falattal,nagyon okos,nyugodt es kiegyensulyozott kutyak.

Hany kilos,amit kineztel? A torzskonyev amstaff 30-35 kg es az mar nagy novesu.

Ha a rovidlabut nezted ki,ami 65 kg,az mar nem biztos,h 10 vagy tobb kilometert le tud futni. A nirmal amstaff lefut 10 km-t vagy 20-at egy alkalommal.

2020. ápr. 24. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Staffbullról van szó, nem amstaffról. Két külön fajta. A staffbull 10-17kg.
2020. ápr. 24. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem ismerik a staffordshire bullterriert. Nekem szimpi. Szerintem jól kijönne a mudival. Nekem 10 éves mudi kanom van. Régebben vigyáztam a húgom shar-pei kanjára. Jól eljátszottak egymással.
2020. ápr. 24. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A 10 éves mudim is még energikus,elbirkózgatna egy 7 éves staffbullal szerintem. :))
2020. ápr. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!