Mi legyen? Teljesen össze vagyok törve lelkileg, 2 hét múlva hoztam volna haza tenyésztőtől a havanese kiskutyusomat, erre ma hív a tenyésztő hogy úgy néz ki, hogy beteg a kutyus, nem eszik, nem nő, nem fejlődik. Azt mondta ő így nem adja ide nekem,
Figyelt kérdés
Mert Beteg kutyát nem ad senkinek.
De én szívem szerint így is elhoznám. Szerintetek? 230ezer forint.
2020. nov. 12. 20:43
11/41 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, de nem hiszem
2020. nov. 12. 21:54
12/41 anonim válasza:
10-es, ez nem így működik. Lehet hogy ott, ahonnan te szerzed a kutyáidat (faluvégi sufniból a helyi Margó néni meg Pista bácsi véletlenül leellett fajtatiszta ezüstszőrű utcamixeit), ez a bevett szokás, hivatalos tenyésztő viszont nem tesz ilyet. Itt nagyon kevered a tenyésztőket és a szapikat. Ha többet akarna érte, akkor eleve többet kért volna.
13/41 anonim válasza:
Láttad a kiskutyát élőben? Te választottad?
Mit mondott, ha rendbe jön a kicsi, számíthatsz rá?
14/41 anonim válasza:
Gondolom ha rendbe jön, megveheted. Nem tört össze a világ, a te kutyusod lesz attól még.
15/41 anonim válasza:
Nem volt arról szó, hogyha meggyógyul elviheted?
16/41 anonim válasza:
De nem értitek? Lejt hogy meg se gyógyul. Ha nem fejlődik, nem iszik stb.
17/41 A kérdező kommentje:
Azt mondta itt már kb eldőlt hogy nem gyógyul meg
2020. nov. 13. 08:54
19/41 anonim válasza:
Akkor ha nem gyógyul meg, következő alom?
Felajánlott bármit is, vagy cska közölte hogy nem adja?
Egyáltalán mi baja van a kutyának?
20/41 anonim válasza:
már írta hogy az a baja hogy nem iszik nem eszik, nem feklődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!