Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Leírjátok hogy azt a története...

Leírjátok hogy azt a történetet amikor megaptátok első kutyátokat?

Figyelt kérdés

Én történetem arról a kutyáról aki mindig szeret és sose bántana senkit: Egyik napon anyumékkal megbeszéltük veszünk egy kutyát. Mindenki mást akart. Apa:tacskó Anya:Uszkár Tesóm Klau: Dalmatát Én:Bichon Havanese. Végül Havanese lett. Az úságban volt egy Havanese kennel.

Elmentünk és megvettünk egy kislányt.

A kis apróság remegett de másnapra már játszott velünk. Olyan tündérke most is.Már 3 hónapos kiskutya! Minden jól megy nagyon szeretjük a kisbabát!(Létszi írjátok le ti is amikor megkaptátok első kutyátokat lehet az bármilyen fajta!)

2010. aug. 10. 08:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

előző vagyok

am ha fajtatiszta kutyám lenne tuti h havanesem lenne olyan cukik azok is :D

2010. aug. 14. 20:59
 42/45 anonim ***** válasza:

23:01-es vagyok

Apukám allergiás lett a kutyaszőrre..:S

de a nagymamámnál kötött ki a kutyus ezért minden nap láthatom :)

2010. aug. 14. 21:02
 43/45 A kérdező kommentje:
jajj hát azz nem baj. .akkor is zabálni való. de mongyuk az az érdekes hogy a barátnőmnek ugyan ilyen kutyája volt. Afrikai Steril juhász. nagyon ritka szóval.. ők is találták. ne akarj róla sokat tudni mert nem találsz semmit nem írnak róla. minden esetben ritka! büszke lehetsz hogy ilyen kutyád van. mert a barátnőm 240.0000 ft ért kapták meg de igyis olcsón! mert nagyon drága4 sztóvval te vagy a szerencsés ember!
2010. aug. 14. 21:03
 44/45 anonim ***** válasza:
:D
2010. aug. 14. 21:16
 45/45 A kérdező kommentje:
de komoly!:)
2010. aug. 14. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!