Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Leírjátok hogy azt a története...

Leírjátok hogy azt a történetet amikor megaptátok első kutyátokat?

Figyelt kérdés

Én történetem arról a kutyáról aki mindig szeret és sose bántana senkit: Egyik napon anyumékkal megbeszéltük veszünk egy kutyát. Mindenki mást akart. Apa:tacskó Anya:Uszkár Tesóm Klau: Dalmatát Én:Bichon Havanese. Végül Havanese lett. Az úságban volt egy Havanese kennel.

Elmentünk és megvettünk egy kislányt.

A kis apróság remegett de másnapra már játszott velünk. Olyan tündérke most is.Már 3 hónapos kiskutya! Minden jól megy nagyon szeretjük a kisbabát!(Létszi írjátok le ti is amikor megkaptátok első kutyátokat lehet az bármilyen fajta!)

2010. aug. 10. 08:55
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

az én kutyusom története is hosszú egy picit :D több "része" is van. de ha ráértek elolvashatjátok. :)

kép(ek) róla: [link]

anyukám megígérte hogy lesz egy kutyusunk. én már interneten néztem hirdetéseket is, viszont egyszer msnen rámírt az unokatesóm, hogy ahonnan ők kapták a kutyájukat, annak a kutyusnak a tesóját is eladják. és mivel akkor ugyanúgy néznek ki, ők is rokonok, megbeszéltük unokatesómmal hogy akkor fölkeressük őket, megvesszük, és együtt visszük őket sétálni, stb. apukám fölhívta, és azt mondták mehetünk érte :) (10 ezer forint volt)

és persze rögtön el sírtam magam, és ölelgettem anyukámat is apukámat is, ugyanis mióta élek, azóta szerettem volna egy kiskutyát.

csak este értük oda, mert eléggé messze kellett menni. mikor becsöngettünk már rögtön hallottuk a 2 kutya ugatását. (az én kutyám, meg az anyja). akkor kijött egy kislány, mert egyedül volt otthon, és ott volt a kezébe egy kis vizes szőrgombóc, mert pont akkor fürdette meg :D és kb 5 másodperc volt az egész. anyukám megkérdezte mit eszik, szobatiszta-e, de én már indultam is vele a kocsi felé. mikor beszálltunk egyből odaugrott az ölembe és nézett kifelé, hogy mi történik most, mért visszük el?

aztán a kocsiban útközben nagyon elkezdett fázni. este volt és tél, nem is nagyon láttam, mert ott ült anyukám mellett és be volt takarva, mert még vizes volt egy picit. csak a nagy remegő bociszemei látszottak ki a pulcsi alól :D aztán megérkeztünk haza.

eléggé bátran viselkedett, ahogy leraktuk, már rögtön szaglászott mindent, tesómmal még le is állt játszani. (pedig nagyon szégyenlős kutyus)

de mikor le kellett feküdni, az elképesztő volt. egész éjjel fönt voltam, mert ő sem aludt, és hát ő az első kutyusom, nagyon izgatott voltam :D és egészen 4ig fönt voltam, mindig járkáltam ki hozzá meg anyukám is. aztán megfogtam és bevittem az ágyamba, ott elaludt. (mai napig ott alszik)

de reggel már arra ébredtem hogy anyukámék nevetgélnek, mert a kutyus korán reggel már örömtánccal keltette őket, ott játszottak vele az ágyban. szóval nagyon hamar föloldódott :D mikor először jöttem haza a suliból első nap, akkor is össze-vissza ugrált. szóval nagyon megszeretett minket már az első napon. meg persze mi is őt :)

ez volt 2009 december elsején :) azóta minden elsején visszaemlékszek erre a napra :)

2010. aug. 13. 19:01
 32/45 anonim ***** válasza:

18.31

18.22 vagyok. Azt nem hinném, hogy sokan feltették, én tettem fel már egyszer ide. A kép június végén készült, egy nappal azután, hogy elhoztuk. Egyébként itt van róla még kép:

[link]

[link]

Szerinted mért raknék fel más kutyájáról képet? :)

Amúgy ha más is felrakta sajátjaként, légyszives linkelj már be 1-2t az 1millióból. Köszönöm:)

2010. aug. 13. 19:08
 33/45 A kérdező kommentje:
cuki a kutyid. amugy én hogy őszinte legyek egy ilyen kép sem volt fönn interneten idáig.de mind1
2010. aug. 13. 21:53
 34/45 anonim ***** válasza:
Én 10 éves koromban kaptam meg az első kutyámat, addig sosem volt, de nagyon gyüjtöttem minden kutyával kapcsolatos dolgokat. Gyereknap lehetett, amikor a nagynéném egy félméteres dobozt tolt be az ajtón, és azt mondták, nekem hozták. Felemelni nem mertem ezért csak leszedtem a masnit, és néztem mit találok. Egy édes 2hónapos Yorkshire Terrier volt benne :) Olyan jó érzés volt...nevettem, sírtam minden volt aznap, első út pedig természetesen a parkba vezetett...azóta pedig sajnos elajándékozásra került :S
2010. aug. 13. 23:01
 35/45 A kérdező kommentje:
mér ajándékoztátok el???:(
2010. aug. 14. 09:26
 36/45 anonim ***** válasza:

[link]

második és harmadik kutyum :D

Cézárt(5éves) 12 évesen kaptam,kisebbiket Szonját meg idén :D

sajnos a Pongóról nincs képem,őt kaptam 7 évesen,szal 10 éve :D

2010. aug. 14. 15:49
 37/45 Eliza97 ***** válasza:
12 éves vagyok és 4 hónapja kaptam meg a kutyámat.mamámnál van és mamám is mást akart meg én is mamám csivavát akart és én meg havaneset.és havanese lett.nagyon aranyos amikor ölbe hazavittem és otthon letettem olyan aranyosan nézett rám és elkezdte felfedezni a házat.aztán majd tavasszal lesznek kiskutyái
2010. aug. 14. 16:22
 38/45 anonim ***** válasza:

hát két évvel ezelőtt a nővérem barátnője kapott egy kutyát , utána a nővéremmel annyira akartunk kutyát , anyu meg is engedett egy kutyát de a nővérem sajátot akart és nem családi kutyát.ő kapott egy belga juhászt. én sokáig minden este sírtam... egy évig olvastam sokat (rengeteget napi 1-2 órát) a kutyákról.én menhelyi kutyát szerettem volna. nézegettem a menhelyi weblapokat és rátaláltam Őrá (L)

9 testvérével együtt egy papírdobozba (leragasztva a doboz) kidobták a kukorica földre nagy csoda h pont az nap ment ki a gazda 2 hetente jár ki állítólag és mindegyik kis kutya túlélte bekerült a menhelyre és a weblapon észre vettem és tudtam h Ő kell nekem anyut eddig hiába faggadtam h hagy kapjak egy kiskutyát de nem engedte meg azt mondta ott a nővérem kutyája csak a nővérem nem engedte meg h taníthassak neki valamit nem engedte meg h elvigyem sétálni... de csodálatos módon amikor megmutattam anyunak a kiskutyát megengedte 3 nap múlva mentünk érte azóta (pontosan : 2009.07-14-én hoztuk el) 1 éve itt van és minden napomat be aranyozza

olyan kis jámbor lélek mindent elvisel mindent tűr mindenkit szeret de hozzám úgy ragaszkodik olyan hálás minden nap puszival kelt de ha nem kelek fel azt is elviseli olyan okos haggya h a gyerekek nyúzzák de már védett meg az utcán

annyira szeretem (L)

Lizának hívják

azóta mindenki kérdezi h milyen fajta és amikor mondom h keverék akkor vagy nem hiszik el vagy csodálkoznak és általában úgy válunk el h kölyköt szeretnének tőle de mondom h nem lesz neki kölyke ilyenkor ajánlom a menhelyt :D

képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ilyen volt : [link]

ÉLETEM LEGSZEBB NAPJA VOLT MIKOR MEGKAPTAM

14/L

2010. aug. 14. 18:01
 39/45 A kérdező kommentje:
Mindegyik nagyoncukii!!!!!!!!!! és az a kis aranyos akiről sok a kép! hát megzabálom!
2010. aug. 14. 20:33
 40/45 anonim ***** válasza:

a sok képes kutyus gazdija vagyok :)

1,5 kg-os volt mikor elhoztuk (5-6 hetes) most meg 24,6 kg-os a drága (L)

2010. aug. 14. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!