Leírjátok hogy azt a történetet amikor megaptátok első kutyátokat?
Én történetem arról a kutyáról aki mindig szeret és sose bántana senkit: Egyik napon anyumékkal megbeszéltük veszünk egy kutyát. Mindenki mást akart. Apa:tacskó Anya:Uszkár Tesóm Klau: Dalmatát Én:Bichon Havanese. Végül Havanese lett. Az úságban volt egy Havanese kennel.
Elmentünk és megvettünk egy kislányt.
A kis apróság remegett de másnapra már játszott velünk. Olyan tündérke most is.Már 3 hónapos kiskutya! Minden jól megy nagyon szeretjük a kisbabát!(Létszi írjátok le ti is amikor megkaptátok első kutyátokat lehet az bármilyen fajta!)
én "99-ben kaptam meg életem második kutyáját, amire emlékszem, (életem első kutyája egy shih-tzu volt, vele nőttem fel,13éves koromban kellett elaltatni, 13éves korában:( )
a "második" kutyám pedig pestről egy jónevű tenyésztőtől származik:)
anyuékkal mentünk pestre de nem vágtam mivan..azt hittem valamit akarnak vásárolni, vagy dolguk van stb...hát végülis tenyésztőhöz mentünk, és elém raktak egy fehér kiskutyát (csivava)....nagy fehér szőre volt kis édes feje, de csak ennyire emlékszem mert onnantól kezdve mindent könnyeken keresztül láttam:D
azóta is hű pajtim, imádjuk egymást, ha egy egy napra nem térek haza, és anyuék vigyáznak rá, mindig nyüszörögve ugatva ugrálva fogad engem, én pedig nem győzöm puszilgatni, ölelgetni(L)
11éve ugyanúgy rajongunk egymásért, kicsit megöregedett, komolyabb, de az ágyamra és a nagypárnámra azóta is feltalál:D és ami fontos, lekopogom, soha életében nem volt beteg!!Remélem még rengeteg időt tölthetek el vele(L)
Gratulálok a kiskutyádhoz:)
biztos nagyon aranyos lehet:)
hát az első kutyát 1993ban vettük amikor a bátyám született(Komondor) Képet nem tudok róla küldeni sajnos. 14évesen elaltattuk mert lebénult a hátsó lába.
2006.ban hoztuk haza a második komondorunkat ő 2008ban elpusztult mert kiszökött és mérget beevett.
(Kép sajnos ezen a gépen nincs.)
tegnap előtt ( 11.én) hazahoztam egy 11 hetes bernipásztort
KéP: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!