Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ekkora különbség a...

Miért van ekkora különbség a két oldal között?

Figyelt kérdés

Vannak ezek az oldalak, ahova be tudod írni hogy mennyi idősen hány kiló volt a kutyád, és kiszámolják, hogy kb mennyi lesz felnőtt korára. Én megnéztem egy csomó ilyet, de szinte mindenhol más jön ki. Az első képen (link) 16 kilót ír, a másodikon 29-32-t. Amstaffom van, nyilván a második a reális, de akkor sok oldal miért ilyen keveset ír?

[link]

#kutya #kölyök #kutya súly
2020. nov. 3. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Megértem a felháborodásod ez tényleg felháborító, pereld be őket.

Istenem jó atyám, nem qurva mindegy, hogy hány kiló lesz.

2020. nov. 3. 16:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem kell így kiakadni jézusom...

Nem értem mi bajod van. Én nem vagyok felháborodva, mert kb be tudom lőni hogy mekkora lesz, csak feltettem egy kérdést, hogy vajon mitől függhet ez a nagy eltérés. Semmi értelme vagy haszna nem volt a válaszodnak.

2020. nov. 3. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a linkelt képből nem találtam meg az oldalt. Így nem tudom egyiket sem a csomó közül kipróbálni, hogy releváns infót ad-e. Én azt se tudtam, hogy vannak ilyen oldalak. Ha belinkeled, kipróbálom és írok melyik lehet a jó.
2020. nov. 3. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:

1: [link]

2: [link]

2020. nov. 3. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Különben miközben kerestem ilyesmi oldalakat a Google-ben elolvastam a "Mekkorára nő a kutyakölyök? Számítási módszerek" c. írást és ott is attól függően változott,de nagy ívben az eredményem, hogy melyik módszerrel számoltam. Nyilván az oldalak algoritmusai is különböznek ebből adódik a különbség...de mindjárt nézem...
2020. nov. 3. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első keveset ír,a második oldal használhatatlan bocsi. Miután beírtam az adatokat az egészet kitakarja egy hirdetés amit nem lehet kiixelni,meg valami előugró ablakot kellett tiltania a telómnak pedig nem szokott ilyet! De azt láttam, hogy nem kg-ban,hanem fontban kérte a súlyt.
2020. nov. 3. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez a képlet bejött mind3 talált kutyámnál:

végleges testsúly= 23,4x(2,2xkg/állat kora hetekben számolva)

2020. nov. 3. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Az igen ez tényleg jónak tűnik!:) Honnan jött ez?
2020. nov. 3. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
2020. nov. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!