Két azonos fajtájú kutya között ekkora különbség hogyan?
Nekem bichon kutyusom van volt, mert anyámnak annyira szívéhez nőtt, meg apámnak is, hogy átvállalták inkább tőlem.
Na a lényeg ő egy olyan alomból, jött, ahol ő volt a legkisebb, és 3 nagy kutyával együtt is volt.
Viszont törődtünk vele, sose hagytuk egyedül.
Viszont én, mint falka vezér megmaradt neki, én keményen is fogtam.
Én ha rászolok bármit csinál megáll.
Nálad viszont a kutya uralkodik rajtad. Kutyadoki pár részét nézd meg hatásos lesz.
Nem rágott szét soha semmit, ha egyedül van hagyva több órára akkor sem. 2 macskával és tökéletesen kijönnek.
A múltkor valamiért úgy jött ki a lépés, szilveszterkor, hogy apám este 5-kor levitte, másnap csak délben keltek fel.
A kutya nem pisilt be és nem kakilt be. Ez nem kis teljesítmény.
Te ember vagy ő meg kutya se több, se kevesebb. Egyébként a kiskutyák uralkodnak legtöbbször a gazdin.
ÉS, amint lehet 6 hónapos kortól van kutya iskola kiskutyáknak is, tessék elvinni.
Soha nem kiabálj vele, hanem add ki a parancsot, majd ismételd meg. És segíts neki végre hajtani.
Lenyugszik.
És nagyon fontos a jutalmazás. Mind szóban, mind kutya csokival, vagy különleges hússal, ha megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!