Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen veszélyek leselkednek...

Milyen veszélyek leselkednek az elszökött kutyákra?

Figyelt kérdés

Nyilván hogy elüti egy jármű de ezen kivül mi a többi leggyakaribb.

A kutyám már 16 órája megszökött és nemtudom hogy merre van. A faluban minden órában teszek egy kört és akit látok megkérdem de eddig senki nem látta.

Mit tud csinálni ilyen sok ideig? Illetve ha nektek szökött már meg kutyátok akkor mennyi idő múlva jött vissza?

2020. okt. 8. 09:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%

Mondjuk akad 1-2 embernek nem nevezhető segg, akik úgy tartják a kutyát, hogy annak még szabadon is jobb lenne. ☹

Sajnos a szomszédunkban is volt egy ilyen lelki nyomorék, óriási kutyák rövid láncon, víz, árnyék nélkül a napon nyáron. Folyamatos ugatás, egymás tépése. Kajának odavetett száraz kenyér.

Hatósági állatorvos válasza: itt minden rendben. 🤬🤬

2020. okt. 8. 10:28
 12/32 anonim ***** válasza:

Mi nemrég fogtunk meg egy kiskutyát a párommal, aki a forgalmas főút mellett szaladgált egyedül, ijedten. Pont időben álltunk meg és tettük be a kocsiba, egyből jött oda egy ccccc hogy ő hazavinné a kislányának, adjuk oda neki. Mondtuk hogy nem adjuk oda csak úgy, elvisszük chipet olvastatni és hazavisszük a gazdijának. A benzinkútig követett, ott is beállt mellénk és kiabált át a másik kocsiból, hogy fizet a kutyáért, nagyon szeretné hazavinni, jó lesz mindenkinek...

Ez nekem elég nyomasztó élmény volt, hogy ha egy perccel később járunk arra, akkor ki tudja milyen helyre kerül a kutyus, és soha többé nem látja a gazdija.

Szóval simán ellophatják. :(

2020. okt. 8. 10:54
 13/32 A kérdező kommentje:

Megtaláltam!

De nem olyan mintha nem ismert volna fel. Mintha nemtudta volna kivagyok. Ez miért volt?

2020. okt. 8. 11:01
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Vigyel ki izzadt polot. Erezni fogja a szagod. Viszi a szel.

Orditsd a nevet. Egy jo hangos orditas 2-3 -5 km-en at hallatszik!!! Oritsd a nevet sokszor. Vissza fog jonni!! Menj es keresd. Esetleg vigyel sulthust neki. Az eros szagra jonnie kene.

2020. okt. 8. 11:18
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom elegge ossze volt zavarodva, azert nem tudta hirtelen, hogy viselkedjen veled. Nagyon szepen kerlek, hogy figyelj jobban a kutyadra, gondolom te vagy az a kerdezo is, aki seta kozben “hagyta el” a kutyat mar jo parszor. Csinald meg a keritest, vagy engedd be a hazba a kutyat, csak talalj ki valami megoldast. Nem hiszem el, hogy nem tanulsz egyik esetbol sen.
2020. okt. 8. 11:37
 16/32 A kérdező kommentje:

Igen én vagyok az.

Én tanulok az esetekből de nem hittem volna hogy arra képes hogy 2m magas kerítésen átmásszon.

Már azóta raktam a kerítés tetejére deszkát ami úgy egy 30°-os szögben megvan döntve.

2020. okt. 8. 13:05
 17/32 anonim ***** válasza:
31%
Inkább keress egy felelősebb gazdát neki! Ha nem tudod normálisan tartani és nevelni, ne tarts állatot!
2020. okt. 8. 13:28
 18/32 A kérdező kommentje:

#17 gyökér

#15 Mindig csinálok a kerítésen valamit de mindig talál rajta egy kiskaput.

2020. okt. 8. 15:35
 19/32 anonim ***** válasza:
35%
A kutyádat rendszeresen hagyod szökni. Nem vagy hajlandó normálisan nevelni és tartani! Őt is és más embereket, állatokat is veszélybe sodorsz a felelőtlenségeddel, alkalmatlanságoddal! NEKED NEM VALÓ A KUTYATARTÁS! Ezen nincs mit szépíteni! Keress szerencsétlennek egy jobb gazdát.
2020. okt. 8. 20:26
 20/32 A kérdező kommentje:

Takarodjatok már el.

Az ilyeneknek mint te mit akarsz ezzel elérni?

Rendszeres hagyom elszökni???

Suliban vagyok bocs hogy nem látom hogy a kerítést hol szedi szét magának és nemtudok időben rászolni.

Btw a kerítést már megcsináltam úgy hogy már átugrani sem, átmászni sem, és szetszedni sem fogja tudni. De ezt én gondolom így ő lehet majd megint talál rajta egy kiskaput mert leleményes egy kutya.

Meg nyilván én vagyok az egyetlen ember a Földön akinek kettőnél többször ment a kutyája.

Az ilyenek mint te inkább kíméljenek mert ha az ember hibázik akkor rögtön lekell venni a fejét...

2020. okt. 8. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!