Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyha videochatre jelentkezem...

Hogyha videochatre jelentkezem, milyen veszélyek leselkednek rám?

Figyelt kérdés
Tiltott? Szerzodéssel dolgoznák....ez jelente-e plusz veszélyt számomra, amiért hozzájutnak a személyes adataimhoz? Valoban olyan sok pénzt hoz? Kérlek, vegyétek komolyan a kérdésemet. Olyanoknak cimeztem, akik esetleg csinálták, vagy tudnak rola valoban valamit....
2015. júl. 5. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy gondolod? Önállóan vagy stúdióban.

Stúdióban nem legális. Nem véletlen van az összes ilyen hely lepukkant pincékben álcázva. (Ismerek párat)

Ha otthon, magad csinálod, akkor nincs semmi gond. Semmi veszélyt nem jelent, nem élnek vissza az adatokkal, nem is tehetnék meg.

Egyetlen egy veszély van, hogy esetleg ismerősbe botlasz.

2015. júl. 5. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
A "komoly" oldalak úgy dolgoznak hogy rólad nem sok derül ki számukra sem, és kérheted hogy csak külföldi partnereid lehessenek hogy ne ismerjenek rád. De mivel a fél ország már kivándorolt így is belefuthatsz magyarba. Annyi a veszélye hogy ezt egy életen át nem mosod ki a lelkedből...ha bevállalod akkor áldásom, de majd az életedben nem tudom hogy vallod be a szerelmednek vagy épp férj jelöltednek.
2015. júl. 5. 22:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez egy jomodu ember lakásában van, legális, ésd oda kell menjek kameráztatni magam. Azt mondta, letiltja az országot, csak mivel hogy még nem csináltam, nem tudom, vajon megbizhatok e ebben, hogy igy is lesz. és hogy nem gyilkolnak meg vagy rabolnak el amint belépek abba a házba..... Ami a lelki részét ileti, már volt részem rosszabban.
2015. júl. 5. 22:40
 4/9 A kérdező kommentje:
én már jártam ugy, hogy a neten navigálva bizony beleutkoztem olyan lányokba, akik a vvvvvv672rosombol valok. Alul irta. Nem ismertem oket, de idevalosiak voltak....
2015. júl. 5. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja így már más, akkor ne vállald be. Közben felveszi és majd a felvételekkel zsarolna. Stb...benne van ez a része.
2015. júl. 5. 22:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Jézusom... szoval azért volt olyan lelkes... akkor ugye ebbol még végeredményben akár pénzveszteségem is lehet.... megzsarol h fizessek neki mert ha nem felteszi a videot a netre v ilyesmi
2015. júl. 5. 23:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a figyelmeztetest, mert már kezdtem arra hajlani, hogy bevállaljam
2015. júl. 5. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:

"Azt mondta, letiltja az országot"

Hű, de nagy itt a sötétség...

Én német proxyt használok, de van, hogy angolt, ha sietek, vagy sz*rok az egészbe, akkor tetszőleges magyar IP-ről jövök be.

Szerinted hogy regizek vissza a 6894305. kitiltásom után is? xD

Szóval ez így veszélyes, és nem csak az ismerősök miatt...

2015. júl. 6. 01:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Dehogy zsarol felvételekkel, xarik ő majd rád. Éppen eléggé lehúz majd azzal, hogy a kiutalt pénznek kb. a felét sem fogod látni, pont nem foglalkozik majd ilyen piti marhaságokkal, hogy téged titokba felvegyen és zsaroljon.

Ha van egy csöppnyi eszed akkor magad csinálod otthon, egy számítógép kell hozzá és kb. egy 10e forintos jó minőségű webcamera.

2015. júl. 6. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!