Magyarorszagon miert vag sok allatorvos fulet ha tiltott dolog?
Szóval az ivartalanításra találtok magatoknak "elég jó indokot", de aki visszatérő fülgyulladás vagy fül problémák (vagy akár esztétikai okokból, mi közöd hozzá?) vágat a kutya füléből az állatkínzó.
Nyílván. Fucked up, elvakultak..
Egyébként ez eü fülvágást se gazdi találja ki, nem ő állapítja meg 10.alkalomra is hogy a kutya füle gyulladt.
Orvos,ő is mondja ki a végszót a vágásra.
21: magad irtad le, "akar esztetikai okbol./ , mi kozunk hozza"? Hat az, hogy ez tilos!
Az allatot senki sem kerdezte meg akarja e... Akkor ezzel az erovel a nemiszerv csonkitas afrikai bennszulotteknel is tok oke, mert mi kozunk hozza nekunk civilizalt embereknek, nem???
Netto ostoba vagy.
A csonkitas nem szol masrol, csak menozesrol es vaganykodadrol, minel "vadabbnak" nezzen ki a kutya, menonek. Allatkinzas. Pont.
Ha tilos, ha nem az ő kutyája.
Nem fáj jobban egy ivartalanítás hege vagy császármetszésé (a kutyát is szokták..).
Ha fájna nekik tényleg nem csináltatná senki, de semmi bajuk tőle :'D
"Ha fájna nekik tényleg nem csináltatná senki, de semmi bajuk tőle :'D"
Dehogy nem fáj nekik 😅. Vagy szerinted nem érzik hogy levágják a fülüket vagy a farkukat?
Érzéstelenítve vannak ahogy ivartalanításkor. Szerinted oda mennek egy ollóval és lenyisszantják vagy mi?
Az is egy műtét.:D
Ja, mert a vadon élő oroszlán pont ugyanolyan, mint egy ember által mesterségesen kitenyésztett kutya. :D
Bár én sem vágattam le az amstaffom fülét, se a rotim farkát, de attól, hogy valaminek csak szépészeti oka van, még nem jelenti, azt, hogy bűn. Hisz akkor a legtöbb plasztikai beavatkozás is az lenne. Sőt, akkor a gyermeked fülének kilyukasztása is elitélendő, mivel szépészeti okból okoztál fájdalmat a gyereknek!
Igen szerintem is fölösleges a kutyák csonkítása, de akkor harcoljunk majd emiatt ennyire erősen, ha ez lesz a kutyák legnagyobb problémája. De ahogy a 3as is leírta az elején, számtalan ennél sokkal fontosabb ügy is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!