Csak engem idegesít fel az a dolog hogy Magyarország tele van szaporítókkal?
Nem csak magyarországon,az egész világon.
Az más tészta hogy mo-n szarnak az egészbe és az állatartás kúltújára a béka segge alatt van.
"Én a kutyáimat semmiért sem hagynám el!!! És te?"
Szerinted?
Ez számomra is nagyon elkeserítő! :S
Soha, semmien körülmények között nem hagynám el a kutyáimat,nálunk ők családtagok! :)
Az én kutyám is szaporítótól van, és a világon mindennél jobban imádom (a férjem után :-) )!
Ez a kérdés csak akkor oldódna meg Magyarországon, ha MINDEN kutyát kötelező lenne ivartalaníttatni, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a hivatalos (engedélyekkel rendelkező) tenyésztő tarthatna ivaros kutyákat.
És ha ezt a törvényt be is tartatnák...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4189919-ki-az..
Kedves kérdező, épp az előbb írtad, hogy neked is "törzskönyv nélküli fajtatiszta" kutyáid vannak. Tehát nem értem a felháborodásodat, amikor Te magad is szaporítóktól vettél kutyát.
Az utolsó vicces. :)
Amúgy sem értem ezeket a kérdéseket. Kedves kérdező! Emberek éheznek, dőlnek a nyomorba, halnak szomjan, reszketnek a halálfélelemtől, állatokat kínoznak, éheztetnek, hagynak el, ja, és mellesleg még szaporítják is őket. Igen, rohadt sok dolog van a világon, amin fel tudod magad idegesíteni a világon, de nem hiszem, hogy túl sokat tettél a javulás érdekében, amíg ezt a kérdést kiírtad. (Mellesleg értelmetlenül, legalábbis nem látom hasznát, hogy most kapsz 10 "Jajj, igen, nagyon igazad van, hogy rohadnának meg!" választ, és nagy májernek érezheted magad, hogy ilyen sokan elismerik a hatalmas megállapításodat.)
Annyira szeretem, amikor bunkó válaszokat kapok! Én sokat ne tudok tenni, csak azt hogy az ismerősiem körében javaslom mindenkinek az ivartalanítást! Ellenben a kedves válaszokat nagyon köszöönöm!:) Igen, fajTA tiszta a kutyáim, nem törzskönyvesek, de ahonnan kaptam 6 hónaposan a goldimat, rendes körülmények között tartották, pl. volt jó fajta táp, tisztaság, tiszta víz meg minden.
NA EZT KAPD KI!
3-as vagyok
Az én kutyám is "rendes helyről" van, mégis mivel nincsenek a szüleinek "papírjai", sima mezei otthon tartott kutyákról van szó, ezért szaporítóról beszélhetünk.
Honnan tudod, hogy FAJTA tiszták, ha a szülőknek nincs tk-ja? Csak mert úgy néznek ki?
Nem csak az a szaporító, aki rossz körülmények között tartja és szaporítja a kutyáit, hanem mindenki, aki NEM TENYÉSZTŐ, és hivatalos engedélyek nélkül SZAPORÍTJA, elleti a kutyáját, majd esetleg még pénzért is árulja!!!!
Mert egy felelősségteljes gazda IVARTALANÍTTAT!
Ezt én is megtettem, pedig kan (mert nem szaporítás céljából tartom!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!